رایزنی تلفنی وزرای خارجه عربستان و آمریکا درباره سوریه

جمعه 27 تير 1404
10:10
رایزنی تلفنی وزرای خارجه عربستان و آمریکا درباره سوریه «فیصل بن فرحان بن عبدالله» وزیر امور خارجه عربستان در تماس تلفنی با « مارکو روبیو » وزیر امور خارجه آمریکا، درباره حوادث و اتفاقات سوریه همچنین حملات رژیم صهیونیستی علیه دمشق گفت و گو کردند.

العالم - عربستان سعودی

به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس) در این گفت وگوی تلفنی که پنجشنبه شب انجام شد، فیصل بن فرحان بن عبدالله وزیر امور خارجه عربستان به نمایندگی از پادشاهی سعودی، حملات رژیم اسرائیل به سوریه و دخالت تل آویو در امور داخلی دمشق را محکوم کرد.

وزیر خارجه عربستان بر اهمیت احترام به استقلال و حاکمیت سوریه و لزوم توقف حملات رژیم صهیونیستی به خاک این کشور و تلاش برای حمایت از تلاش‌های دولت [موقت] سوریه برای تامین امنیت و گسترش حاکمیت قانون در سراسر این کشور به گونه‌ای که وحدت سوریه را حفظ و صلح داخلی را محقق کند، تاکید کرد.

در ۱۳ ژوئیه (۲۲ تیرماه جاری) درگیری‌های کوچکی بین قبایل عرب بادیه‌نشین و گروه‌های مسلح دروزی در سویدا رخ داد. ده‌ها سرباز در حملات گروه‌های دروزی علیه نیروهای امنیتی مستقر در منطقه کشته شدند. پس از تشدید درگیری‌ها، آتش‌بس بین طرفین برقرار شد. آتش‌بس اندکی پس از آن شکسته شد و ارتش اسرائیل حملاتی را علیه نیروهای امنیتی سوریه انجام داد.

در ۱۶ ژوئیه (۲۵ تیرماه) نیروی هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه، ستاد کل و وزارت دفاع سوریه در دمشق حمله کرد. در همان روز، آتش‌بسی میان دولت و گروه‌های محلی در سویدا برقرار شد، در حالی که هواپیماهای جنگی اسرائیل حملاتی را به دمشق و درعا انجام دادند.

از زمان عقب‌نشینی نیروهای امنیتی از سویدا، تخمین زده می‌شود که صدها نفر در درگیری‌ها و حملات اسرائیل کشته شده‌اند.

رژیم اسرائیل به بهانه حمایت از دروزی‌ها در جنگ با حکومت جولانی در استان السویدا، حملاتی را به مناطقی مختلف سوریه از جمله جنوب این کشور انجام داده است.

از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه، درگیری‌هایی هر از چندگاه بین دروزی‌های سوریه با عناصر وابسته به جولانی به وقوع پیوسته است. از یک سو، اقلیت‌های مذهبی و قومیتی سوریه نگران اقدامات تمامیت‌خواهانه و افراطی عناصر وابسته به حاکمیت جدید تحت رهبری گروه مسلح افراطی تحریرالشام به فرماندهی جولانی هستند و از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی با حملات مکرر به توانمندی‌های نظامی سوریه و حمایت از اقلیت‌های قومی و هویتی در این کشور، در تلاش برای تقسیم آن به چند کشور ضعیف و کوچک است.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای