ترور رئیس پلیس نصیرات و ۱۱ عضو خانواده‌اش توسط رژیم صهیونیستی

شنبه 28 تير 1404
20:45
ترور رئیس پلیس نصیرات و ۱۱ عضو خانواده‌اش توسط رژیم صهیونیستی اداره کل پلیس نوار غزه از شهادت سرهنگ عمر سعید عاقل، رئیس پلیس نصیرات در استان مرکزی، در نتیجه حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خانه‌اش در شهر الزویداء در مرکز نوار غزه خبر داد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این حمله هوایی منجر به کشته شدن ۱۱ عضو خانواده عاقل شد و «قتل عام جدیدی به پرونده جنایی اشغالگران علیه مردم ما اضافه شد.»

اداره پلیس ضمن تسلیت شهادت سرهنگ عاقل، تأکید کرد که این جنایت بخشی از جنگ نسل‌کشی است که اشغالگران صهیونیست بیش از ۲۱ ماه است علیه مردم فلسطین به راه انداخته‌اند.

این اداره تأکید کرد که هدف قرار دادن غیرنظامیان و پرسنل پلیس، اراده ملت فلسطین را در هم نخواهد شکست یا عزم افسران پلیس را که همچنان به وظیفه ملی و انسانی خود در حمایت از پایداری شهروندان عمل می‌کنند، تضعیف نخواهد کرد.

اداره کل پلیس از جامعه بین‌المللی و سازمان ملل متحد خواست تا موضع قاطعی در برابر تجاوزات مداوم رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند. در این بیانیه تأکید شده است که مأموران پلیس در غزه وظایف غیرنظامی خود را انجام می‌دهند و باید مطابق با قوانین بین‌المللی بشردوستانه از آنها محافظت شود.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است