با اذعان به تلفات نظامیان صهیونیستی در غزه؛

روزنامه اسرائیلی: در باتلاق غزه گرفتاریم

يکشنبه 29 تير 1404
11:58
روزنامه اسرائیلی: در باتلاق غزه گرفتاریم خبرنگار نظامی روزنامه صهیونیستی «معاریو» با اشاره به تلفات نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه نوشت که این رژیم در باتلاق غزه گرفتار شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«آوی اشکنازی» خبرنگار نظامی روزنامه معاریو امروز یکشنبه تصریح کرد: ما یک قدم تا هرگونه پیروزی فاصله نداریم. وقت آن رسیده که به مانورهای رسانه‌ای و جنگ پایان داده شود.

او افزود که یکهزار و ۹۸۲ صهیونیست از جمله ۸۹۳ نظامی و افسر ارتش در جنگ علیه نوار غزه کشته شدند و هزاران نفر از نظر جسمی و روحی آسیب دیدند.

این خبرنگار صهیونیست تاکید کرد: «فرورفتن در باتلاق غزه» اینگونه است.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

در طول این مدت، مقاومت فلسطین در عملیات های روزانه خود در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی، نظامیان و ادوات زرهی ارتش این رژیم را در مناطق مختلف نوار غزه هدف قرار داده اند. تلفات ارتش رژیم صهیونیستی به‌ ویژه در هفته های اخیر در نوار غزه افزایش یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا