حمایت مالزی از ایران و غزه با وجود فشار‌های آمریکا

سه شنبه 31 تير 1404
17:17
حمایت مالزی از ایران و غزه با وجود فشار‌های آمریکا نخست وزیر مالزی تاکید کرد علی‌رغم فشار‌های آمریکا، این کشور مواضع خود را در قبال غزه و روابط با ایران تغییر نخواهد داد.

العالم - جهان اسلام

انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی، علیرغم فشار‌های آمریکا در جریان مذاکرات مربوط به تعرفه‌های گمرکی بر واردات مالزی، بر موضع تزلزل‌ناپذیر کشورش در قبال باریکه غزه و ایران تاکید کرد.

انور ابراهیم گفت که کشورش علیرغم فشار‌های آمریکا، موضع قاطع خود را در قبال وضعیت باریکه غزه و ایران حفظ خواهد کرد. این موضع در راستای نگرانی شدید مکرر مالزی از وضعیت انسانی در غزه و درخواست‌هایش برای آتش‌بس است.

کوالالامپور همچنین از تصمیم تشکیل کشور مستقل فلسطینی در مرز‌های ۱۹۶۷ حمایت می‌کند.

خبرگزاری برناما به نقل از نخست وزیر مالزی نوشت: «علیرغم فشارها، تهدید‌ها و اعتراض ها به موضع ما در قبال فلسطین و غزه، یا روابط خوب ما با ایران، این موضوع نه موضع قاطع ما را به عنوان یک کشور مستقل و دارای حاکمیت تغییر خواهد داد و نه دیدگاه ما را.»

ابراهیم تاکید کرد که مالزی همچنان از موضع تزلزل‌ناپذیر خود در قبال آرمان فلسطین در مجامع بین‌المللی چندجانبه مختلف، از جمله اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد، دفاع می‌کند.

ابراهیم توضیح داد که مذاکرات بین کوالالامپور و واشنگتن در مورد کاهش تعرفه‌های آمریکا بر واردات مالزی هنوز ادامه دارد و طرفین هنوز به مرحله نهایی نرسیده‌اند.

پیش از این دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با تاکید بر اینکه هیچ استثنایی وجود نخواهد داشت، از اعمال تعرفه گمرکی ۱۰ درصدی اضافی بر کشور‌هایی خبر داد که از سیاست‌های برجام که آن را «ضد آمریکایی» می‌داند، حمایت می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا