حمله با سلاح سرد در میشیگان ۱۱ مجروح برجا گذاشت

يکشنبه 5 مرداد 1404
09:21
حمله با سلاح سرد در میشیگان ۱۱ مجروح برجا گذاشت حمله با سلاح سرد در فروشگاهی در میشیگان آمریکا در عصر شنبه باعث مجروح شدن ۱۱ نفر شد.

العالم - آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، حمله با چاقو در یک فروشگاه «وال‌مارت» در میشیگان آمریکا عصر شنبه 26 ژوئیه دست‌کم 11 مجروح برجای گذاشت که حال 6 نفر از آن‌ها وخیم است.

طبق گزارش یورونیوز، بنابر اعلام مقام امنیتی شهرستان «گرند تراورس» میشیگان، این حمله در ساعت 16:45 به وقت محلی رخ داد و طی آن یک مرد 42 ساله وارد فروشگاه شد و با یک چاقوی تاشو به 11 نفر حمله کرد.

در ویدیویی که از این حادثه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، یک مرد اسلحه‌ای را به سمت مظنون نشانه رفته و از او می‌خواهد که چاقو را بر زمین بیندازد.

مرکز درمانی مانسون در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که یازده نفر در بیمارستان منطقه در شمال میشیگان تحت درمان هستند.

مگان براون، سخنگوی بیمارستان گفت که همه قربانیان دچار جراحات ناشی از ضربات چاقو شده‌اند. او افزود که وضعیت جسمانی 6 نفر وخیم و پنج نفر دیگر پایدار است.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم