۴ انفجار پی‌درپی دمشق را لرزاند

دوشنبه 6 مرداد 1404
09:08
۴ انفجار پی‌درپی دمشق را لرزاند منابع رسانه ای از وقوع چهار انفجار پی در پی در دمشق خبر دادند.

العالم ـ سوریه

بنابر گزارش روسیا الیوم، دمشق پایتخت سوریه طی ساعات گذشته بر اثر وقوع چهار انفجار پی درپی به لرزه در آمد.

بر اساس گزارش رسانه ها، گفته می‌شود منبع انفجارهای مذکور در اطراف دمشق بوده است.

هنوز هیچ گروه و نهاد رسمی در سوریه در باره این انفجارها اظهار نظری نکرده است.

رژیم اسرائیل پس از سقوط حکومت بشار اسد در سوریه ضمن اشغال بخش هایی از خاک این کشور همواره حملات هوایی متعددی علیه سوریه انجام داده و زیرساخت های نظامی این کشور را نابود کرده است، حملاتی که تا کنون نیز به بهانه های مختلف ادامه دارد.

در همین زمینه این رژیم با ادعای حمایت از دروزی‌ها، حملاتی را علیه نیروهای دولت موقت سوریه در استان سویدا انجام داد.

رژیم صهیونیستی در ۱۶جولای (۲۵ تیر ۱۴۰۴)، چندین مکان راهبردی در دمشق از جمله ساختمان ستاد کل ارتش سوریه را بمباران و ادعا کرد که این پیامی مستقیم به دمشق است.

علاون بر این نیروهای حکومت موقت سوریه با حمله به قومیت ها و اقلیت های دینی و کشتار آنان در مناطق ساحل و استان سویدا، درگیر اختلافات و نزاع داخلی است.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم