سفر ۲ مقام ارشد رژیم صهیونیستی به واشنگتن برای رایزنی درباره غزه و ایران

دوشنبه 6 مرداد 1404
19:42
سفر ۲ مقام ارشد رژیم صهیونیستی به واشنگتن برای رایزنی درباره غزه و ایران رسانه‌های صهیونیستی از سفر ۲ مقام ارشد کابینه رژیم صهیونیستی به واشنگتن با هدف انجام مذاکرات با مقام‌های آمریکایی درباره تحولات غزه و پرونده ایران خبر دادند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، «ران درمر» وزیر امور راهبردی و «تساحی هنگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم اشغالگر، شب گذشته به واشنگتن سفر کردند تا با شماری از مقامات ارشد دولت آمریکا دیدار و گفت‌وگو کنند.

براساس این گزارش، قرار است درمر و هنگبی در جریان این سفر با «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا و «استیو ویتکاف» فرستاده رئیس جمهور آمریکا به غرب آسیا درباره وضعیت نوار غزه و تحولات مربوط به ایران به رایزنی بپردازند. همچنین، دیدارهایی با مقامات کنگره انجام خواهد شد.

این سفر در حالی انجام می‌شود که تنش‌ها در نوار غزه ادامه دارد و مذاکرات غیرمستقیم برای تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و حماس به بن‌بست خورده است.

جنبش مقاومت اسلامی حماس، هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که پس از انجام مشورت‌های گسترده با گروه‌های فلسطینی، کشورهای دوست و طرف‌های میانجی، پاسخ نهایی خود را ارائه داده و با نگاهی مثبت به تمامی نکات مطرح‌شده از سوی میانجی‌ها برخورد کرده است؛ موضوعی که نشانگر جدیت حماس در همراهی با تلاش‌های میانجی‌گری و تعامل با پیشنهادهای ارائه‌شده است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم