گزارش روزنامه الاخبار از سخنان مهم دبیرکل حزب الله لبنان درباره سلاح مقاومت

گزارش روزنامه الاخبار از سخنان مهم دبیرکل حزب الله لبنان درباره سلاح مقاومت
پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 - 14:23

روزنامه الاخبار لبنان در گزارشی به سخنان مهم دبیرکل حزب الله لبنان درباره سلاح مقاومت و مقابله با رژیم صهیونیستی و معادلات سیاسی داخلی این کشور پرداخت.

العالم جهان اسلام
روزنامه الاخبار در گزارش امروز پنجشنبه خود آورده است: شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله پیش از جلسه هیئت دولت لبنان که قرار است هفته آینده برای بررسی موضوع منحصر شدن سلاح در دست دولت برگزار شود، تأکید کرد که مقاومت سلاح‌های خود را تسلیم نخواهد کرد.
وی خواهان ملزم کردن رژیم اسرائیل به توافق آتش‌بس پیش از هرگونه بحثی در مورد سلاح‌ مقاومت شد و گفت که توماس باراک فرستاده آمریکا برای ایجاد فتنه داخلی در لبنان تلاش می کند.
شیخ نعیم قاسم که در سالگرد شهادت فواد شکر فرمانده جهادی مقاومت لبنان سخن می گفت، تصریح کرد: ما آماده‌ایم تا در مورد چگونگی تبدیل این سلاح‌ها به بخشی از قدرت لبنان بحث کنیم. با این حال، ما قبول نخواهیم کرد که سلاح‌ها به اسرائیل تحویل داده شوند. امروز، هر کسی که خواستار تسلیم سلاح‌ باشد، عملاً خواستار تحویل آنها به اسرائیل است.
دبیرکل حزب الله لبنان افزود: تمام گفتمان سیاسی در کشور باید بر توقف تجاوزگری رژیم اسرائیل متمرکز باشد، نه بر تحویل سلاح به این رژیم... هیچ کس نباید این بازی را با ما انجام دهد، زیرا ما کسی نخواهیم بود که به اسرائیل سلاح بدهد.
وی با انتقاد از عملکرد و گفتمان برخی محافل داخلی سیاسی لبنانی گفت: شما تجاوزگری رژیم اسرائیل را متوقف کنید. جلوی پروازهای این رژیم بر فراز خاک لبنان را بگیرید. اسیران لبنانی را برگردانید. اسرائیل از اراضی اشغالی عقب‌نشینی کند. بگذارید ببینیم اینها محقق می شود. اگر محقق شد پس از آن، بهترین بحث و گفت وگو و پاسخ را از ما بخواهید.
شیخ نعیم قاسم گفت: هر کسی که امروز خواستار تسلیم سلاح است، چه در سطح داخلی و چه در سطح خارجی، چه در سطح جهان عرب و چه در سطح بین‌المللی، در خدمت پروژه اسرائیل است، صرف نظر از نام، جایگاه، عنوان و ادعاهایش.
وی تاکید کرد: دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه توماس باراک فرستاده آمریکا بدنبال «ایجاد مشکل برای لبنان و تحریف حقایق» است، هشدار داد: اشغالگران اسرائیلی «در پنج نقطه از خاک جنوب لبنان مستقر شده‌اند تا آمریکایی‌ها بتوانند به آنها کمک کنند و به لبنانی‌ها فشار بیاورند و آنها را خلع سلاح کنند و لبنان را تهی از ‌قدرت کنند. اشغالگری آنها از این پنج نقطه گسترش خواهند یافت و چندین روستای موجود در جنوب لبنان را هم اشغال خواهند کرد تا بعداً به تدریج این روستاها را به شهرک صهیونیست نشین تبدیل کنند و به تدریج در ساختار سیاسی لبنان برای تحمیل کردن خواسته های خود رخنه کنند. این نقشه اسرائیل است... آنها در آن پنج نقطه اشغالی می‌مانند زیرا این نقاط مقدمه‌ای برای گسترش اشغاگری است و نه نقاطی برای چانه‌زنی یا مذاکره.
شیخ نعیم قاسم همچنین هشدار داد: امروز ما در لبنان در معرض یک تهدید موجودیتی هستیم. اگر فکر می‌کنید که تهدید موجودیتی فقط مربوط به مقاومت است، این طور نیست برادر من. این تهدید، تهدیدی موجودیتی برای تمام لبنان، تمام طوایف لبنان و تمام مردم لبنان است. این تهدید از جانب اسرائیل، داعش ها و آمریکایی‌ها است که می خواهند لبنان به ابزاری مطیع برای ادغام در پروژه خاورمیانه جدید مورد نظر آنها تبدیل شود.
وی بار دیگر تأکید کرد: توافق آتش‌بس محدود به جنوب رودخانه لیطانی است. با این حال، اگر برخی موضوع سلاح را به این توافق ربط می‌دهند، به آنها می‌گویم: موضوع سلاح یک امر داخلی لبنان است که هیچ ارتباطی نزدیک و دوری با دشمن اسرائیلی ندارد. این یک امر داخلی است.

پربیننده ترین خبرها