سازمان اطلاعات استرالیا، روسیه را یک " تهدید جاسوسی تهاجمی " برای کشورش معرفی کرد

جمعه 10 مرداد 1404
09:42
سازمان اطلاعات استرالیا، روسیه را یک رئیس سازمان اطلاعات امنیتی استرالیا، روسیه را یک «تهدید جاسوسی تهاجمی» معرفی کرد و گفت که در سال‌های اخیر چند افسر اطلاعاتی مرتبط با روسیه دستگیر و اخراج شده‌اند.

العالم - آسیا

به نقل از خبرگزاری فرانسه، «مایک بورگس» پنجشنبه شب در سخنانی مدعی تهدید فزاینده بازیگران خارجی علیه استرالیا از جمله چین و روسیه شد.

وی اظهار کرد که از سال ۲۰۲۲ تاکنون ۲۴ عملیات جاسوسی در استرالیا خنثی شده که بیشتر از مجموع هشت سال گذشته است.

بورگس گفت: تشدید رقابت قدرت‌های بزرگ موجب افزایش عطشی شدید برای کسب برتری راهبردی و کسب اطلاعات داخلی شده است.

رئیس سازمان اطلاعات امنیتی استرالیا تصریح کرد: روسیه همچنان یک تهدید جاسوسی تهاجمی و مداوم است.

وی بدون ارائه جزئیات گفت که در سال‌های اخیر شماری از جاسوس‌های روسیه از استرالیا اخراج شده‌اند.

بورگس همچنین ادعا کرد، از چین و ایران به عنوان کشورهایی نام برد که فعالانه برای کسب اطلاعات طبقه‌بندی‌شده تلاش می‌کنند.

وی افزود که بازیگران خارجی برنامه نوپای زیردریایی‌های هسته‌ای استرالیا را هدف اقدامات جاسوسی قرار داده‌اند.

پلیس استرالیا سال گذشته یک زوج متولد روسیه را به جاسوسی برای مسکو متهم کرد. این زوج که بیش از ۱۰ سال در استرالیا زندگی می‌کردند، تلاش کردند که اسرار نظامی را سرقت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو