حماس آمادگی خود را برای از سرگیری مذاکرات اعلام کرد

جمعه 10 مرداد 1404
10:01
حماس آمادگی خود را برای از سرگیری مذاکرات اعلام کرد رسانه های گروهی خبر دادند که حماس روز گذشته آمادگی خود را برای شرکت در مذاکرات آتش‌بس جدید در صورت تحویل کمک به نیازمندان در غزه و پایان دادن به بحران انسانی رو به وخامت در آن اعلام کرد.

العالمفلسطین

حماس هشدار داد که ادامه مذاکرات در سایه ادامه گرسنگی مردم غزه باعث خواهد شد این مذاکرات محتوای سیاسی و انسانی خود را از دست بدهد.

این جنبش با انتشار بیانیه‌ای از جامعه بین‌المللی و همه طرف‌های ذیربط خواست تا فوراً برای توقف این قتل عام گسترده که توسط دشمن صهیونیستی در غزه انجام می‌شود، اقدام کنند و بدون محدودیت یا قید و شرط، مواد غذایی را فورا به غزه برسانند.

از سوی دیگر حماس آمادگی خود را برای آزادی اسرای اسرائیلی به صورت یکجا در ازای پایان جنگ ویرانگر و خروج ارتش صهیونیستی از غزه و آزادی اسرای فلسطینی اعلام کرد.

اما کابینه اسراییلی به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به خاطر فشارهای جناح راست افراطی ائتلاف حاکم همچنان در برابر هرگونه توافق مانع‌تراشی و از پایان دادن به جنگ خودداری نموده و برای اشغال مجدد غزه و کوچاندن اهالی آن تلاش می‌کند.

در این میان یک مقام اسرائیلی گفت که نتانیاهو در دیدار با استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه که در حال حاضر در رژیم صهیونیستی به سر می‌برد، درباره احتمال گذار از توافق جزئی و تدریجی به توافق جامع درباره غزه گفت و گو کرد.

همزمان یک منبع سیاسی اسرائیلی گفت که تل آویو سند جدیدی را به میانجیگران ارائه کرده تا مذاکرات درباره توافق احتمالی تبادل اسرا با گروه‌های فلسطینی در غزه را پیش ببرد که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون شاهد جنگ ویرانگری است.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی از طریق میانجیگران، حماس را تهدید کرده که اگر این جنبش ظرف چند روز آینده به پیشنهاد جدید تل آویو پاسخ ندهد، این رژیم کمربند امنیتی ایجاد شده توسط ارتش اسرائیلی در غزه را به خود ضمیمه خواهد نمود.

نسل‌کشی اسراییلی در غزه تاکنون باعث شهادت و زخمی شدن ۲۰۷ هزار فلسطینی شده که بیشتر آنها کودک و زن هستند و بیش از ۹۰۰۰ نفر نیز مفقود و صدها هزار نفر آواره شده اند و گرسنگی نیز باعث شهادت بسیاری شامل ده‌ها کودک شده است.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم


سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم