گزارش العالم از آغاز خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی (ع) در مرز شلمچه + فیلم

جمعه 10 مرداد 1404
17:15
خبرنگار شبکه خبری العالم با حضور در گذرگاه مرزی شلمچه در مرز کشورمان با عراق، از آغاز رسمی خدمات رسانی به زائران اربعین امام حسین علیه السلام در این گذرگاه خبر داد.

العالم جهان اسلام

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، پرچم خدمات رسانی مواکب حسینی (ع) در گذرگاه مرزی شلمچه برافراشته شد تا خدمات لازم به زائران اربعین امام حسین علیه السلام در چارچوب تلاش‌های هماهنگ دولتی و مردمی آغاز شود.
تنها چند گام تا آغاز فصل مهمان نوازی از عشاق و محبان حضرت امام حسین (ع) در مسیر کربلای معلی باقی مانده است. هر قدم، هر نگاه و هر لبخند، حکایت از آماده سازی برای این رویداد بزرگ حسینی دارد. در فضایی سرشار از ایمان و اراده، پرچم خدمت به زائران اربعین در گذرگاه مرزی شلمچه برافراشته شد تا آغاز رسمی خدمات رسانی به موکب های حسینی اعلام شود.
«سید محمدرضا موالی‌زاده» استاندار خوزستان در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار العالم گفت: با وجود تجاوزی که از سوی رژیم صهیونیستی شاهد بوده‌ایم، ان‌شاءالله راهپیمایی اربعین امسال در سطحی بالا و بالاتر برگزار خواهد شد.
تاکنون بیش از ۵۰۰ موکب حسینی وارد استان خوزستان شده‌اند، در حالی که تقریباً ۳۰۰ موکب به خدمات رسانی خود در گذرگاه مرزی شلمچه ادامه می‌دهند که نشان‌دهنده آمادگی کامل برای این رویداد میلیونی است.
یکی از مسئولان موکب‌های خدمات رسان به خبرنگار العالم گفت: پرچم امام حسین علیه السلام در گذرگاه مرزی شلمچه برای خدمت به زائران حسینی برافراشته شد. ما با حضرت امام مهدی علیه السلام و مقام معظم رهبری بیعت می‌کنیم و به آنها می‌گوییم که به خواست خداوند متعال به عهد خود وفادار باقی خواهیم ماند.
یکی از مسئولان موکب های خدمات رسان به خبرنگار العالم گفت: ما روز به روز آرزوی فرارسیدن این روزها را داریم تا خدمت رسانی کنیم. ما احساس سرما یا گرما نمی کنیم.
یکی از پرسنل خدمات رسان به زوار امام حسین (ع) در گفت وگو با خبرنگار العالم تصریح کرد: من چهار سال است که در این موکب خدمت می‌کنم و به خواست خدا تا لحظه مرگ از این خدمت رسانی دست نخواهم کشید.
امسال زائران اربعین به یاد همه شهدا به ویژه شهدای اقتدار که امنیت ساز شدند و مسیر حرکت به کربلای معلی را هموار کردند، گام برمی دارند.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران