گزارش میدانی العالم از ویرانی محله الشجاعیه غزه پس از عقب نشینی اشغالگران + فیلم

يکشنبه 12 مرداد 1404 - 21:12

خبرنگار العالم در گزارشی میدانی، وضعیت محله الشجاعیه در شهر غزه را پس از عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از این محله به تصویر کشید و با ساکنان آن گفت وگو کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، نیروهای رژیم اشغالگر پس از عقب‌نشینی از محله الشجاعیه ویرانی گسترده ای به جا گذاشته‌اند. این محله که زمانی سرشار از زندگی بود، اکنون چیزی جز تلی از آوار نیست، زیرا نیروهای اشغالگر عمداً تمام بناهای باقی‌مانده را نابود کرده‌اند.
با اعلام عقب‌نشینی لشکر ۹۸ و تعدادی از لشکرهای فعال در شمال نوار غزه، ارتش اشغالگر اسرائیل در مناطق شرقی شهر غزه مستقر شده است.
پس از این عقب نشینی، اهالی برای دیدن وضعیت خانه‌های خود به محله الشجاعیه آمدند. بخش های این محله به دلیل تخریب گسترده و منفجر شدن اکثر مجتمع های مسکونی آن توسط ارتش رژیم صهیونیستی دیگر غیرقابل شناسایی نیست.
اهالی با مقداری چوب و برخی از وسایل خود که توانسته‌اند از زیر خانه‌های ویران شده توسط اشغالگران اسرائیلی در عملیات نظامی اخیر بیرون بیاورند، می آیند تا در زادگاه خود ساکن شوند.
یکی از زنان محله الشجاعیه به خبرنگار العالم گفت: «به خدا قسم، از وقتی شنیدم که می‌توانیم به الشجاعیه برگردیم، سریع برگشتم تا آپارتمان خودمان را در مجتمع الغرابلی ببینم. اما وقتی آمدم، شوکه و متعجب شدم. از دیدن وضعیت الشجاعیه شوکه شدم. توکل ما فقط به خدا است و از خدا می خواهم که از کسی که این کار را با ما کرد، انتقام بگیرد. وی افزود: شاهد ویرانی، نسل‌کشی و نبود هیچ نشانه‌ای از زندگی در محله الشجاعیه هستیم. گناه ما چیست که اینگونه زندگی می‌کنیم؟ چرا؟ چرا همه اینها برای ما اتفاق افتاده است؟ مگر ما در زندگی خود چه کرده‌ایم که باید این وضعیت برای ما اتفاق بیفتد؟»
یکی از مردان محله الشجاعیه نیز به خبرنگار العالم گفت: «ویرانی کامل رخ داده است. دیگر محله الشجاعیه ای وجود ندارد. نه خانه‌ای، نه خیابانی، نه درختی. همه چیز از بین رفته است. از خدا می خواهم که گشایشی حاصل کند و از این جنگ سربلند بیرون بیاییم.»

پربیننده ترین خبرها