ادامه سیاست جنگ طلبانه صهیونیستها

اصرار «کاتس» بر گسترش جنگ علیه غزه با وجود مخالفت فرماندهان نظامی

سه شنبه 14 مرداد 1404
17:07
اصرار «کاتس» بر گسترش جنگ علیه غزه با وجود مخالفت فرماندهان نظامی با وجود اختلاف بین سران سیاسی و نظامی رژیم اشغالگر صهیونیستی درباره آینده جنگ علیه باریکه غزه، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم گفت که ارتش باید گوش به فرمان اجرای تصمیمات سران سیاسی باشد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) از باریکه غزه بازدید کرد تا پیش از تصمیم‌گیری در مورد ادامه فعالیت‌ ارتش این رژیم در این منطقه، وضعیت میدانی را ارزیابی کند.
کاتس در بحبوحه اختلافات بین سران سیاسی و نظامی رژیم اسرائیل بر سر ادامه جنگ علیه غزه گفت: «پس از آنکه سطوح سیاسی تصمیمات لازم را اتخاذ کردند، سطوح نظامی - همانطور که تا کنون در تمام جبهه‌ها عمل کرده‌اند - سیاستی را که به صورت حرفه‌ای تعیین خواهد شد، اجرا خواهند کرد.»
مقامات ارشد نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل دیروز با اذعان به اختلاف بین سطوح سیاسی و نظامی این رژیم درباره جنگ علیه غزه تصریح کردند: «ما به سمت یک اشغال همه جانبه (در باریکه غزه) پیش می‌رویم. اگر این به مذاق رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل خوش نمی‌آید، بگذارید استعفا دهد.»
بر پایه این گزارش، کاتس پس از بازدید از باریکه غزه و تکمیل گفتگوهای قبلی خود با فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل، موضع خود را در مورد گام‌های امنیتی و سیاسی که این رژیم باید برای تضمین دستیابی به اهداف جنگ بردارد، تدوین می کند و امروز آن را به نتانیاهو و بعداً به وزرای کابینه منتقل خواهد کرد.

کاتس گفت: «شکست دادن حماس در غزه، در کنار ایجاد شرایط برای بازگشت ربوده شدگان (اسیران صهیونیست)، دو هدف اصلی جنگ غزه است و ما باید تمام اقدامات لازم را برای دستیابی به آنها انجام دهیم.»
او افزود: «علاوه بر این، ما باید از طریق حضور دائمی ارتش در یک منطقه امنیتی پیرامونِ مکان‌های تحت نظارت در غزه، سلامت و امنیت مجتمع های مسکونی اسرائیل (شهرک های صهیونیست نشین اطراف باریکه غزه) را تضمین کنیم که این امر، مانع اعمال محدودیت برای شهرک‌نشینان خواهد شد.»

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند