دیدار فرستاده ترامپ با پوتین در کرملین + فیلم

چهارشنبه 15 مرداد 1404
14:05
دیدار فرستاده ترامپ با پوتین در کرملین + فیلم استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در پنجمین سفر خود به روسیه در سال جاری میلادی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

العالم - اروپا

خبرگزاری روسی تاس گزارش داد:‌ رهبر روسیه حدود ساعت ۱۲ به وقت مسکو (۱۲:۳۰ به وقت تهران) روز چهارشنبه ۱۵ مرداد در مکانی که برای میزبانی از نمایندگان کشورهای خارجی در کرملین استفاده می‌شود و قبلا کاخ سنا نام داشت، به گرمی از مهمان خود استقبال کرد.
بنا بر این گزارش، آنها محکم دست دادند و بدون مترجم چند جمله رد و بدل کردند.

ویتکاف

بنا بر این گزارش، ویتکاف که برای پنجمین بار از ابتدای سال جاری میلادی به روسیه سفر کرده است،‌ دفترچه‌ای را در دست داشت که روی جلد چرمی آن، مهر طلایی رئیس جمهوری ایالات متحده قابل مشاهده بود.

از طرف روسیه، یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهور روسیه در امور سیاست خارجی نیز در این مذاکرات حضور دارد.
فیلم منتشر شده نشان می‌دهد که اوشاکوف در یک میز بیضی شکل پنج متری منتظر پوتین و ویتکاف بود، میزی که بیش از یک ربع قرن در کاخ کرملین بوده است.
این بار صندلی‌ها در امتداد ضلع طولی میز چیده شده بودند، به طوری که طرف روسی و آمریکایی کمی بیش از ۲ متر از هم فاصله دارند.

استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ روز چهارشنبه در بدو ورود به مسکو در فرودگاه ونوکووا با کریل دمیتریف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه دیدار و گفت و گو کرد. آنها سپس در پارک زاریادیه (Zaryadye) در مرکز شهر مسکو و در نزدیکی کاخ کرملین قدم زدند.

ویتکوف پیش‌تر در ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت) برای مذاکره به مسکو و پیش از آن در ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین) به سن پترزبورگ رفته بود. در هر دو سفر، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، با او دیدار کرد.

در ۱۴ ژوئیه (۲۳ تیر)، ترامپ مهلت ۵۰ روزه برای توافق در مورد حل مناقشه اوکراین را اعلام کرد و افزود که اگر توافقی حاصل نشود، او ۱۰۰٪ تعرفه بر مسکو و شرکای تجاری آن اعمال خواهد کرد.

در ۲۹ ژوئیه (۷ مرداد)، رئیس‌جمهوری آمریکا گفت که این مهلت را به ۱۰ روز کاهش می‌دهد. ترامپ ۵ اوت (۱۴ مرداد)، خاطرنشان کرد که آمریکا بعداً تصمیم خواهد گرفت که آیا این محدودیت‌ها را اعمال کند یا خیر. به گفته ترامپ، گام‌های بعدی واشنگتن به نتیجه مذاکرات آینده ویتکاف بستگی دارد.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم