نماینده پارلمان لبنان: خلع سلاح حزب الله به سود رژیم صهیونیستی است

پنج‌شنبه 16 مرداد 1404
01:30
نماینده پارلمان لبنان: خلع سلاح حزب الله به سود رژیم صهیونیستی است عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در اظهاراتی تاکید کرد که دولت با درخواست خلع سلاح حزب الله، گناه و اشتباه بزرگی به سود دشمن صهیونیستی مرتکب شد.

ایهاب حماده به الجزیره گفت: لبنان در سایه اشغالگری و تجاوز به خاک خود، آزاد و مستقل نخواهد بود.

وی افزود: تلاش دولت برای خلع سلاح حزب الله از نظر ملی یک مساله غیرقابل پذیرش است.

حماده گفت: مقاومت فقط بر عهده ارتش نیست و حزب الله نیز از طریق مقابله با دشمن توانسته است (ررژیم) اسرائیل را به فرسایش بکشاند.

وی افزود: دولت، قانون اساسی را نقض کرد و با تصمیم به خلع سلاح حزب الله، گناه بزرگی به سود دشمن مرتکب شد.

نماینده پارلمان لبنان گفت: دکترین رزمی ارتش لبنان با حزب الله مشترک است و درگیری و اختلافی میان آنها پیش نخواهد آمد.

حماده تصریح کرد: خلع سلاح حزب الله یک مساله ساختاری است و نیاز به اجماع همه لبنانی‌ها دارد.

دولت لبنان به تازگی از ارتش خواست تا پایان سال، طرحی را برای انحصار سلاح در دست دولت و خلع سلاح مقاومت، تدوین کند.

این در حالی است که حزب‌الله لبنان اعلام کرد تا زمانی که رژیم صهیونیستی به حملات خود علیه لبنان ادامه دهد، مقاومت هرگونه جدول زمانی برای تحویل سلاح‌های خود را رد می‌کند.

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان روز سه‌شنبه به کسانی که از مقاومت می‌خواهند تسلیم شوند پاسخ داد و گفت: ما برده هیچ کسی نیستیم و تسلیم سلاح مقاومت به هیچ عنوان به توقف تجاوزها منجر نخواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم آمریکایی-صهیونی خواهد درخشید


سفیر ایران: پرداخت غرامت به تهران از شروط پایان جنگ است


سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ادامه می‌دهند


اوضاع دشوار شهرک نشینان صهیونیست در آستانه عید پسح


رئیس جمهوری آلمان: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نقض حقوق بین‌الملل است


موج ۷۹ وعده صادق ۴؛ حبس بیش از ۲ میلیون صهیونیست


محمدباقر ذوالقدر دبیر شورای عالی امنیت ملی شد


اخطار سپاه به اسرائیل برای توقف جنایات علیه غیرنظامیان لبنان و فلسطین


نایب‌رئیس مجلس: مذاکره نمی‌کنیم/ ترامپ به غلط‌کردن افتاده است


رئیس سازمان اورژانس: ۳۷۹۴ خانم و ۲۰۸ نفر زیر هجده سال در جنگ رمضان شهید شدند