فراخوان تجمع خانواده‌های اسرای صهیونیست همزمان با نشست ارتش و کابینه امنیتی اسرائیل

پنج‌شنبه 16 مرداد 1404
13:07
فراخوان تجمع خانواده‌های اسرای صهیونیست همزمان با نشست ارتش و کابینه امنیتی اسرائیل در آستانه برگزاری نشست مقامات نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی درباره ادامه جنگ و اشغال نوار غزه، خانواده‌های اسرای صهیونیست با انتشار فراخوانی، خواستار برگزاری تظاهرات شدند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش الجزیره، روزنامه عبری معاریو در این باره اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی امروز، هزینه‌های اشغال نوار غزه را به مقامات سیاسی این رژیم اعلام خواهد کرد.

براساس گزارش این روزنامه، در صورتی که تصمیم به گسترش عملیات در نوار غزه اتخاذ شود اکثر اسرای صهیونیست به همراه شمار زیادی از نظامیان این رژیم کشته خواهند شد.

معاریو به نقل از منابعش تاکید کرده است: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد تلاش برای اشغال نوار غزه، ممکن است حداقل سه ماه به طول بیانجامد و این عملیات، تخریب تونل‌ها را نیز دربرخواهد گرفت.

به نوشته این روزنامه عبری، پس از اشغال کامل نوار غزه، ارتش رژیم صهیونیستی مجبور به برقراری یک حکومت نظامی در این منطقه و اداره امور ۲ و نیم میلیون فلسطینی در آن خواهد شد.

همزمان، مادران اسرای صهیونیست در نوار غزه، با انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اشغالگر، او را به سوءاستفاده از مصیبت‌هایشان متهم کردند.

مادر «متان تسنگاوکر» اسیر صهیونیست در غزه، خواستار برگزاری تظاهرات امروز در برابر محل برگزاری نشست کابینه امنیتی رژیم اشغالگر در بیت المقدس اشغالی شد.

او با اشاره به اینکه این شب، شبی سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده در زندگی آنها خواهد بود اظهار داشت: کسی که خواهان توافق است، به اشغال نوار غزه نمی‌رود و گروگان‌ها و نظامیان را در معرض خطر قرار نمی‌دهد.

مادر تسنگاوکر، نتانیاهو را متهم کرد که از رنج آنها سوء استفاده و تأکید کرده است که توافق، منجر به آزادی همه اسرا خواهد شد.

این زن صهیونیست، افزود که نتانیاهو با سوءاستفاده از رنج خانواده‌های گروگان‌ها (اسیران)، باعث اختلال در تبادل اسرا شده است.

از سوی دیگر، «راث ستروم»، مادر یائیر هورن (اسیر آزاد شده) و ایتان هورن (که همچنان در غزه اسیر است)، درباره نشست امشب کابینه امنیتی رژیم اشغالگر برای بررسی طرح اشغال غزه گفت: نتانیاهو می‌داند که پیروزی تنها با بازگرداندن همه اسرا به دست خواهد آمد و امیدوارم، با وجود همه آنچه گفته می‌شود، این همان چیزی باشد که رخ خواهد داد.

ستروم خطاب به اعضای کابینه امنیتی رژیم اشغالگر گفت: با قلب‌هایتان فکر کنید، نه فقط با عقل‌هایتان. من از فرزندم یا هیچ‌یک از گروگان‌ها دست نخواهم کشید. شما تصمیمی گرفتید و تنها یکی از فرزندانم را بازگرداندید و دیگری را آنجا رها کردید.

خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه در تجمع امروز پنجشنبه از «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم اشغالگر خواستند با طرح اشغال نوار غزه مخالفت کند.

خانواده‌های اسرای صهیونیست در بیانیه‌ای گفتند: ایال زامیر! دست یاری برای قربانی کردن گروگان‌ها دراز نکن! تو فرمانده ارتش هستی و خواست ما پایان دادن به جنگ و بازگرداندن گروگان‌هاست.

قرار است کابینه رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه نشست سرنوشت‌سازی را برای بررسی طرح ارتش برای اشغال کامل نوار غزه برگزار کند. این در حالی که است درون دولت اختلاف‌نظرهایی میان حامیان عملیات نظامی گسترده و طرفداران رویکردی محتاطانه‌تر وجود دارد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد