سردار شکارچی: حزب‌الله، حماس، انصارالله و حشد الشعبی قدرتمندتر از گذشته عمل می‌کنند

پنج‌شنبه 16 مرداد 1404
14:35
سردار شکارچی: حزب‌الله، حماس، انصارالله و حشد الشعبی قدرتمندتر از گذشته عمل می‌کنند سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: رژیم صهیونیستی در تلاش است تا معادلات منطقه‌ای را به نفع خود تغییر دهد، اما جبهه مقاومت با اقتدار ایستاده است. حزب‌الله لبنان، حماس، انصارالله و حشد الشعبی عراق قدرتمندتر از گذشته عمل می‌کنند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح، در حاشیه مراسم اربعین شهدای اقتدار ایران اسلامی، با گرامیداشت یاد شهدا، گفت: ایثار و جانفشانی شهدا در خط مقدم پیروزی‌ها رقم می‌خورد. آنان عمق راهبردی جبهه مقاومت هستند و در برابر استکبار جهانی، رژیم جنایتکار آمریکا و رژیم وحشی صهیونیستی ایستاده‌اند.

وی تأکید کرد: ادامه دادن راه شهدا وظیفه‌ای الهی است و به حول و قوه الهی، دشمنان جمهوری اسلامی، ملت ایران و ملت‌های مسلمان به‌ویژه مردم مظلوم فلسطین را شکست خواهیم داد.

سردار شکارچی با اشاره به فرمان هفت‌گانه فرمانده معظم کل قوا، تصریح کرد: باید با اراده و مصمم، این فرمان را اجرایی و عملیاتی کنیم؛ این راهبرد نقش مهمی در تقویت توان دفاعی و نظامی کشور خواهد داشت.

وی در خصوص وضعیت تجهیزات و تسلیحات جمهوری اسلامی ایران نیز اظهار داشت: به فضل الهی، توانمندی‌های دفاعی و تجهیزاتی ما نسبت به گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سطحی بالاتر از آمادگی قرار دارند.

سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تحولات اخیر لبنان و جبهه مقاومت گفت: رژیم صهیونیستی در تلاش است تا معادلات منطقه‌ای را به نفع خود تغییر دهد، اما جبهه مقاومت با اقتدار ایستاده است. حزب‌الله لبنان، حماس، انصارالله، حشد الشعبی عراق و نیروهای مقاومت در یمن و سایر کشورها، قدرتمندتر از گذشته عمل می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه شهادت رزمندگان مقاومت، عامل تحکیم بیشتر این جبهه است، خاطرنشان کرد: شهدا نه‌تنها باعث تضعیف مقاومت نمی‌شوند، بلکه قدرت و انسجام آن را بیشتر می‌کنند. جبهه مقاومت شکست‌ناپذیر است و در برابر هر تهدیدی، پاسخ درخوری خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن