تظاهرات مردم لبنان در اعتراض به تصمیم دولت برای خلع سلاح حزب الله

جمعه 17 مرداد 1404
00:09
مردم لبنان در حمایت از حزب الله پنجشنبه شب به خیابان های بیروت آمدند و با برگزاری تظاهرات مخالفت خود را با تصمیم دولت این کشور برای تدوین طرحی از سوی ارتش برای خلع سلاح حزب الله اعلام کردند.

جمعی از مردم لبنان با در دست داشتن پرچم حزب الله در حمایت از مقاومت، اقدام به برگزاری تظاهرات در خیابان‌های بیروت پایتخت این کشور کردند.

بر اساس این گزارش، تظاهرکنندگان بر سردادن شعارهایی در حمایت از حزب الله و رهبران آن، مخالفت خود را با خلع سلاح حزب الله اعلام کردند.

تظاهرکنندگان همچنین طرح تام باراک فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در مورد خلع سلاح حزب الله را طرحی صهیونیستی دانستند و از دولت و ارتش لبنان خواستند که تسلیم فشارهای دولت آمریکا که همسو با رژیم صهیونیستی است، نشود.

رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که این تظاهرات در جاده قدیمی فرودگاه بیروت، ضاحیه جنوبی و شهر صور نیز برگزار شد.

دولت لبنان به تازگی از ارتش خواست تا پایان سال طرحی را برای انحصار سلاح در دست دولت و خلع سلاح مقاومت تدوین کند.

در همین حال، حزب الله لبنان تصمیم دولت این کشور به ریاست نواف سلام برای خلع سلاح مقاومت را اشتباهی بزرگ دانست.

حزب‌الله لبنان اعلام کرد: تا زمانی که رژیم صهیونیستی به حملات خود علیه لبنان ادامه دهد، مقاومت هرگونه جدول زمانی برای تحویل سلاح‌های خود را رد می‌کند.

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله به کسانی که از مقاومت می‌خواهند تسلیم شوند پاسخ داد و گفت: ما برده هیچ کسی نیستیم.

وی هشدار داد منافع اسرائیل در این است که از جنگ گسترده پرهیز کند زیرا مقاومت، ارتش و مردم لبنان در برابر هر تجاوزی خواهند ایستاد و امنیتی که رژیم صهیونیستی طی هشت ماه ساخته است، ظرف یک ساعت فرو خواهد ریخت.

دبیرکل حزب الله تأکید کرد تسلیم سلاح مقاومت به هیچ عنوان به توقف تجاوزات منجر نخواهد شد، چیزی که مسئولان اسرائیلی نیز به آن اذعان کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد