العالم - فلسطین اشغالی
این جبهه اعلام کرد محمد خلیل وشاح (ابو خلیل) و مفید حسن حسین،همراهش، دیروز پنجشنبه توسط نیروهای اشغالگر اسرائیلی در جاده مصنع در دره البقاع لبنان ترور شده و به شهادت رسیدند.
یکی از مقامات جبهه مردمی اظهار داشت که وشاح و همراهش حمله جنگنده های اسرائیلی در جاده "شام-بیروت (مسیر مصنع) در لبنان"به شهادت رسیدند.
مروان عبدالعال، عضو دفتر سیاسی این جبهه، شهادت این دو نفر را اعلام و تأکید کرد که آنها از وفادارترین رفقایشان بودند که بدون هیچ تردیدی جان خود را برای آزادی فدا کردند.
عبدالعال گفت که شهید ابوخلیل به عنوان فرماندهی در خط مقدم مبارزه، دغدغههای میهن را داشت و با سازش هیچ رابطهای نداشت و از پس تمام ماموریتهای دشوار مبارزه برمی آمد.

از سوی دیگر، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در بیانیهای که توسط علی برکه، رئیس اداره روابط ملی در خارج از کشور، صادر شد، مراتب تأسف عمیق خود را از شهادت وشاح، عضو کمیته مرکزی جبهه خلق برای آزادی فلسطین و همراهش حسین ابراز کرد. این بیانیه این عملیات را «ترور بزدلانهای که توسط دشمن صهیونیستی خیانتکار انجام شده است» توصیف کرد.
در این بیانیه آمده است:"این جنایت تنها پایبندی مردم ما به مقاومت و حقوق و اصول ملی را تقویت خواهد کرد" و "خون پاک این دو شهید، نفرینی بر اشغالگران و منبع انرژی برای مقاومت تا زمان شکست آنها و آزادسازی سرزمین و اماکن مقدس خواهد بود."
برکه افزود که این دو شهید "با فداکاریهای خود، وحدت میدانی، خلوص و تعهد خود به آرمان فلسطین را تجسم بخشیدند. او از خداوند برای آنان طلب بخشش و برای خانواده هایشان صبر و استقامت خواست و اینکه عزم رفقایشان برای ادامه مسیر مبارزه تا پیروزی، آزادسازی و بازگشت، تقویت شود.