گزارش العالم از شهادت100 فلسطینی در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته

شنبه 18 مرداد 1404
20:47
تعداد شهدای غزه در ۲۴ ساعت گذشته نزدیک به ۱۰۰ نفر افزایش یافت و بدین ترتیب تعداد کل شهدا به بیش از ۶۲ هزار نفر رسید.

العالم - فلسطین اشغالی

باسل خیرالدین، خبرنگار شبکه العالم در غزه گزارش داد که آمار جانباختگان در ۲۴ ساعت گذشته به نزدیک ۱۰۰ نفر رسیده است.

بنابر این گزارش، ۱۶ نفر از شهدا امدادگران مناطق شمال غربی و جنوب شهر غزه بودند. این درحالی است که مرکز توزیع کمک‌های مردمی توسط شرکت امنیتی اسرائیلی-آمریکایی اداره می شود و این مرکز به قتلگاه فلسطینیان تبدیل شده است.

با احتساب شهدای جدید به این ترتیب، تعداد کل شهدای نوار غزه به بیش از ۶۲ هزار نفر رسید.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد که حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف به ویژه در مناطق شرقی شهر غزه ادامه دارد.

جنگنده‌های اسرائیلی تعدادی از اهداف و منازل مسکونی را در محله‌های التفاح، شجاعیه و الزیتون هدف قرار دادند. در مناطق جنوبی نوار غزه، حملات و گلوله‌باران توپخانه‌ای به نقاطی در منطقه خیابان ساحلی الرشید در غرب شهر غزه ادامه دارد.

خبرنگار العالم تأکید کرد که اوضاع در غزه به دلیل اعمال سیاست گرسنگی مداوم توسط اسرائیل، روز به روز بدتر می‌شود. اشغالگران اسرائیلی که به تعداد بسیار محدودی از کامیون‌های امدادی اجازه ورود می‌دهند، همچنان به راهزنان شهرک‌نشین اجازه می‌دهند که این کامیون‌ها را متوقف کنند و مانع از رسیدن آنها به فلسطینیان تحت محاصره در نوار غزه شوند.

این امر باعث شده است که در ساعات اخیر تعدادی از فلسطینیان به دلیل سوء تغذیه و گسترش قحطی در غزه جان خود را از دست بدهند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد