پاکستان: طرح رژیم اسرائیل برای اشغال غزه "پاکسازی‌ نژادی" است

يکشنبه 19 مرداد 1404
19:48
پاکستان: طرح رژیم اسرائیل برای اشغال غزه نماینده پاکستان در شورای امنیت با محکوم کردن تصمیم کابینه اسرائیل برای سیطره بر غزه، این اقدام را طرحی با هدف «پاکسازی نژادی» و «محو فلسطینی‌ها» دانست و نسبت به پیامدهای انسانی و حقوقی آن هشدار داد.

العالم - آسیا

«عاصم افتخار احمد»، نماینده پاکستان در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: «شورای امنیت تاکنون تدابیر لازم برای مقابله با جنایات اسرائیل در غزه اتخاذ نکرده است.» وی تصمیم اخیر کابینه اسرائیل برای سیطره بر نوار غزه را محکوم کرد و آن را «تشدید تنشی خطرناک» خواند.

وی با بیان اینکه طرح اسرائیل برای اشغال غزه در واقع اقدامی با هدف پاکسازی نژادی و حذف فلسطینی‌ها از روی زمین است، تصریح کرد: «اجرای این طرح موجب آوارگی جمعی بیش از یک میلیون فلسطینی خواهد شد که نقض آشکار معاهده ژنو محسوب می‌شود.»

نماینده پاکستان همچنین وضعیت کنونی نوار غزه را «فاجعه‌ای انسانی» توصیف کرد و گفت: «غزه به سبب بمباران‌های بی‌هدف و اعمال گرسنگی عمدی از سوی اسرائیل، با بحرانی گسترده روبه‌رو است و جامعه جهانی باید فوراً برای جلوگیری از این جنایات اقدام کند.»

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز