واکنش خبرنگار فلسطینی به شهادت همکارانش در حمله رژیم صهیونیستی + فیلم

دوشنبه 20 مرداد 1404
10:24
"وائل الدحدوح"، خبرنگار برجسته فلسطینی و رئیس دفتر شبکه الجزیره در غزه، در پی شهادت دو همکارش، "انس شریف" و "محمد قریقع"، با انتشار پیامی در حساب کاربری اینستاگرام خود از غم و اندوه عمیقش سخن گفت.

العالم ـ فلسطین اشغالی

"الدحدوح" نوشت: "چه دشوار است سرنوشت ما به‌عنوان خبرنگاران و به‌عنوان فلسطینی‌های غزه... شهیدی را می‌بینیم که با او زندگی کرده ایم، بدرقه‌اش می‌کنیم و به خاک می‌سپاریم...رحمت خدا بر تو باد ای انس، ای محمد، و بر همه همکاران؛ وظیفه‌تان را به‌تمامی انجام دادید و به سرانجامی رسیدید که همیشه پیش رویتان بود."

اعتراف ارتش اسرائیل به ترور خبرنگاران الجزیره

ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای رسمی، مسئولیت حمله‌ای را بر عهده گرفت که منجر به شهادت "انس شریف" و "محمد قریقع"، خبرنگاران شبکه الجزیره، شد.

سخنگوی ارتش اشغالگر در این بیانیه مدعی شد شریف "تحت پوشش فعالیت رسانه‌ای، در یک گروه وابسته به حماس فعالیت داشته" و به ترویج برنامه‌های حملات موشکی به "اسرائیل" و مشارکت در اقدامات ضداسرائیلی از طریق رسانه پرداخته است.

وی همچنین ادعا کرد که "اطلاعات و اسنادی که پیش‌تر در غزه کشف شده، وابستگی نظامی "شریف" به حماس را اثبات می‌کند"، اما هیچ مدرک مستقیمی ارائه نکرد.

چادر خبرنگاران؛ هدف مستقیم حمله هوایی

شب گذشته، جنگنده‌های اسرائیلی با انجام حمله‌ای مستقیم به "چادر اقامتی خبرنگاران" در مقابل بیمارستان الشفاء در غرب غزه، پنج فلسطینی را به شهادت رساندند که چهار نفر آنان خبرنگار بودند.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، در این حمله "انس شریف" و "محمد قریقع" از شبکه الجزیره، به همراه دو عکاس خبری به نام‌های "ابراهیم ظاهر" و "مؤمن علیوه" و راننده تیم خبری، "محمد نوفل"، جان باختند.

همچنین محمد صبح، خبرنگار شبکه الکوفیه، زخمی شد.

0% ...

آخرین اخبار

دستور جنجالی واشنگتن برای پنهان کردن واقعیت میدان در تنگه هرمز


تسلیت وزیر امور خارجه ایران به همتای اسپانیایی در پی حادثه تصادف قطار


انتقاد جان کری از اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران بر پایه فرضیات غلط


۳ کشته بر اثر برخورد ۲ بالگرد در آمریکا


پاسخ تند تهران به مقصر جلوه دادن ایران در پرونده تجاوزات آمریکا


بازدید سفیر ایران در صنعا از مزار شهید الصماد


ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد


اخراج دیپلمات کوبایی از آمریکا پس از مشاجره با نمایندگان واشنگتن در سازمان ملل


رهبر حزب دموکرات اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات شکست خورده است


اتحادیه اروپا ۴۲.۶ میلیون بشکه از ذخایر سوخت خود را آزاد می‌کند