عراقچی: زمان آن فرا رسیده تحریم‌ها به عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شود

چهارشنبه 22 مرداد 1404
10:00
عراقچی: زمان آن فرا رسیده تحریم‌ها به عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شود
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحریم‌های آمریکا و کشورهای غربی تاکید کرد: زمان آن فرا رسیده است که این تحریم‌های غیرانسانی، که توسط آمریکا و هم‌پیمانانش تحمیل می‌شوند، به‌عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شوند.

العالم - ایران

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تحریم‌ها علیه ایران در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: رژیم‌های غربی همیشه مدعی‌ بوده‌اند که تحریم‌ها جایگزین بدون ‌خون‌ریزی برای جنگ هستند. اما واقعیت چیست؟

وی افزود: مطالعه‌ای جدید که در نشریه معتبر The Lancet منتشر شده، نشان می‌دهد که تحریم‌های یک‌جانبه، به‌ویژه آن‌هایی که از سوی ایالات متحده اعمال شده‌اند، می‌توانند به‌اندازه جنگ مرگبار باشند.

عراقچی خاطرنشان کرد: از دهه 1970 تاکنون، سالانه بیش از 500 هزار نفر جان خود را بر اثر تحریم‌ها از دست داده‌اند؛ و قربانیان اصلی عمدتاً کودکان و سالمندان بوده‌اند.

وی تصریح کرد: زمان آن فرا رسیده است که این تحریم‌های غیرانسانی، که توسط آمریکا و هم‌پیمانانش تحمیل می‌شوند، به‌عنوان جنایت علیه بشریت شناخته شوند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین نوشت: کشورهای مورد تحریم باید با تلاشی هماهنگ، و به صورت متحد و دسته‌جمعی، به این ظلم سازمان‌یافته پاسخ دهند.

0% ...

آخرین اخبار

رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم


یمن: ساختمان وزارت دفاع عربستان در قلب این کشور هدف قرار گرفت


عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند


هشدار صریح تهران به واشنگتن: پاسخ ایران به هرگونه تجاوز، فراتر از میدان نظامی خواهد بود