در بیانیه سازمان‌های بین المللی تصریح شد

رژیم اسرائیل نمی‌گذارد حتی یک کامیون کمک‌های بشردوستانه وارد غزه شود

پنج‌شنبه 23 مرداد 1404
09:30
رژیم اسرائیل نمی‌گذارد حتی یک کامیون کمک‌های بشردوستانه وارد غزه شود بیش از 100 سازمان بین‌المللی اعلام کرده‌اند که از ماه مارس نتوانسته‌اند حتی یک کامیون حامل کمک های بشردوستانه را وارد غزه کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه عبری هاارتس اذعان کرد که به رغم ادعای رژیم صهیونیستی بیش از 100 سازمان بین‌المللی اعلام کرده اند که از ماه مارس گذشته نتوانسته اند حتی یک کامیون حامل کمک های بشردوستانه را وارد غزه کنند.

این روزنامه عبری اعتراف کرد که این سازمان ها که در غزه، کرانه باختری و شرق قدس مشغول فعالیت هستند شب گذشته با صدور بیانیه ای اعلام کرده اند که "اسرائیل" اجازه نمی دهد که کمک های بشردوستانه وارد باریکه غزه شوند؛ این در حالی است که کابینه این رژیم ماه گذشته ادعا کرده بود که اجازه ورود کمک های بشردوستانه به غزه توسط سازمان‌های بین‌المللی را صادر می کند.

این سازمان‌ها در این بیانیه تصریح کرده‌اند که فقط ظرف ماه گدشته، تقاضای آنها برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، بیش از 60 بار رد شده است و به این ترتیب میلیون ها دلار دارو، مواد غذایی و آب و تجهیزات مربوط به ایجاد چادر، در انبارهای اردن و مصر بلاتکلیف مانده اند آنهم در شرایطی که فلسطینی ها از شدت گرسنگی با خطر مرگ رو به رو هستند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد