دولت یمن مقابله همه‌جانبه با توسعه‌طلبی رژیم اسرائیل را خواستار شد

پنج‌شنبه 23 مرداد 1404
20:21
دولت یمن مقابله همه‌جانبه با توسعه‌طلبی رژیم اسرائیل را خواستار شد
دولت تغییر و سازندگی در صنعا پایتخت یمن خواستار تلاش یکپارچه ملت‌ها و کشورهای عربی و اسلامی و همه آزادگان جهان برای مقابله با پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی شد که تهدیدی برای موجودیت کل امت اسلامی به شمار می رود.

دولت یمن روز پنجشنبه در بیانیه خود در خصوص اظهارات توسعه طلبانه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم جعلی صهیونیستی در قالب به اصطلاح «اسرائیل بزرگ» اعلام کرد: دولت یمن در صنعا به شدت اظهارات اخیر نتانیاهوی جنایتکار را دنبال می کند. این اظهارات بار دیگر از جاه‌طلبی‌های تجاوزکارانه، توسعه‌طلبانه و اشغالگرانه‌ رژیم صهیونیستی پرئخ برداشت و تهدید علیه امنیت منطقه را افزایش داد.

این بیانیه افزود: این اظهارات تأییدی بر هشدارهای سید «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انقلاب یمن در سخنرانی‌های مکرر خود است. وی در این سخنرانی‌ها تأکید کرده است که رژیم صهیونیستی هرگز از اهداف توسعه‌طلبانه خود تحت شعار به اصطلاح «اسرائیل بزرگ» با هدف بلعیدن تمام سرزمین فلسطین و سایر سرزمین‌های عربی دست نکشیده است.

در این بیانیه تصریح شد: دولت یمن صدای حق و حقیقت است و از آن دفاع می کند. دولت یمن تأکید می‌کند که هشدارهای رهبر انقلاب یمن درباره خطر پروژه صهیونیستی برای امت اسلامی مبتنی بر خوانشی دقیق از این پروژه بوده است که به طور سیستماتیک برای دستیابی به جاه‌طلبی‌های خود عمل می‌کند. ما این امر را در اقدامات امروز دشمن اسرائیلی در میدان مشاهده می کنیم.

دولت یمن در بیانیه خود نسبت به خطرات توسعه‌طلبی رژیم صهیونیستی هشدار داد و تأکید کرد: سکوت بین‌المللی در قبال اشغالگری رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین که با حمایت آمریکا صورت گرفته است، مشوق این رژیم برای ادامه طرح‌های توسعه‌طلبانه‌اش است و بحران‌ها را تشدید و کانون های تنش جدیدی را در منطقه شعله‌ور می کند.

در این بیانیه تاکید شده است که یمن مانع دستیابی رژیم اسرائیل به توسعه طلبی و جاه‌طلبی‌های پوچ خود خواهد شد، این بیانیه همچنین بر حمایت قاطع یمن از نبرد «پیروزی موعود و جهاد مقدس» در کنار مردم نوار غزه که شاهد نسل کشی همه جانبه دشمن صهیونیستی هستند، تأکید کرد.

دولت صنعا همچنین بر همبستگی خود با مبارزه مشروع مردم فلسطین تا آزادسازی کل سرزمینشان تأکید کرد و به جهانیان یادآوری کرد که تجاوز مداوم اشغالگران علیه غزه و اظهارات صریح آنها در مورد توسعه‌طلبی خود، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های بین‌المللی است و مستلزم اقدام جدی برای متوقف کردن این ماشین جنایتکار است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در پانزده ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود