حماس حضور گسترده در 'جمعه خشم' را خواستار شد

پنج‌شنبه 23 مرداد 1404
21:12
حماس حضور گسترده در 'جمعه خشم' را خواستار شد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه ای از فلسطینیان کرانه باختری خواست تا در مراسم روز خشم که قرار است فردا جمعه در حمایت از غزه و مخالفت با طرح های صهیونیستی برای سیطره بر کرانه باختری برگزار شود، به طور گسترده و فعال شرکت کنند.

العالمفلسطین

چنبش حماس تاکید کرد که این درخواست در بحبوحه جنگ نسل‌کشی، محاصره و گرسنگی در غزه و گسترش شهرک‌ سازی صهیونیستی و طرح بتسلیل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم، برای احداث هزاران واحد مسکونی مطرح می‌شود.

حماس با تأکید بر اهمیت دفاع از زمین، خانه‌ها و مزارع فلسطینی در برابر طرح‌های الحاق و مصادره اسراییلی از همه گروههای ملی و اسلامی، نیروهای سیاسی، جنبش‌های جوانان، کمیته‌های مردمی، اتحادیه‌ها و سندیکاها خواست تا متحد شوند و از فلسطینیان در مناطقی که در معرض تهدید شهرک ‌سازی هستند، حمایت کنند.

اسموتریچ شب گذشته طرح احداث ۳۴۰۱ واحد مسکونی در شرق قدس را تایید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در پانزده ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود