نیویورک تایمز: سران اروپا برای شرکت در نشست زلنسکی و ترامپ دعوت شده‌اند

شنبه 25 مرداد 1404
19:53
نیویورک تایمز: سران اروپا برای شرکت در نشست زلنسکی و ترامپ دعوت شده‌اند
نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد: سران اروپا برای شرکت در نشست زلنسکی و ترامپ در روز دوشنبه در کاخ سفید دعوت شده‌اند.

العالم - اروپا

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز امروز شنبه در گزارشی اعلام کرد که سران کشورهای اروپایی برای شرکت در نشست روز دوشنبه میان زلنسکی و ترامپ روسای جمهور آمریکا و اوکراین در کاخ سفید دعوت شده‌اند.

این روزنامه به نقل از مقاماتی ناشناس گزارش داد که از سران اروپایی دعوت شده است تا در نشست میان ولودیمیر زلنسکی و دونالد ترامپ در کاخ سفید در روز دوشنبه ۱۸ آگوست شرکت کنند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ساعاتی پیش گفت که عصر دوشنبه در کاخ سفید با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار و درباره توافقی برای پایان دادن به جنگ بین مسکو و کی‌یف گفتگو خواهد کرد.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی خود «تروث سوشال» با اشاره دیدارش با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در آلاسکا نوشت که این دیدار «خیلی خوب پیش رفت» و با «تماسی شبانه با زلنسکی و سایر رهبران اروپایی از جمله مارک روته، دبیرکل ناتو همراه بود.»

ترامپ جزئیاتی درباره این توافق ارائه نکرده بود اما افزود که زلنسکی عصر دوشنبه برای بحث درباره این پیشنهاد، در دفتر بیضی کاخ سفید به وی ملحق خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد