تاکید آلمان بر فشار بیشتر بر روسیه در آستانه نشست واشنگتن

دوشنبه 27 مرداد 1404
12:25
تاکید آلمان بر فشار بیشتر بر روسیه در آستانه نشست واشنگتن «یوهان وادفول» وزیر امور خارجه آلمان پیش از نشست «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهوری اوکراین و دیگر رهبران اروپایی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری ایالات متحده در کاخ سفید، فشار بیشتر بر روسیه را خواستار شد.

العالم - اروپا

وادفول خواستار افزایش فشار بر روسیه، شامل کمک بیشتر به اوکراین، برای وادار کردن مسکو به دادن امتیاز به سوی صلح عادلانه و پایدار شد.

وادفول که اکنون در توکیو پایتخت ژاپن بسر می‌برد، در حالی این اظهارات را ارائه کرد که ترامپ آماده میزبانی از زلنسکی و رهبران اروپایی از جمله فریدریش مرتس صدراعظم آلمان، می‌شود. این دیدار به ویژه پس از نشست ترامپ با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه در آلاسکا در روز جمعه مورد توجه حامیان اوکراین قرار گرفته است.

وادفول در نشست خبری همراه با تاکشی ایوایا وزیر امورخارجه ژاپن گفت: «احتمالا اغراق نیست اگر بگوییم که تمام دنیا چشم به واشنگتن دوخته است».

وی سپس تضمین‌های امنیتی قاطع را مهم دانست و افزود: «اوکراین باید بتواند حتی پس از آتش‌بس و توافق صلح، به طور مؤثر از خود دفاع کند».

مرتس دیروز یکشنبه با امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه، کی‌یر استارمر نخست‌وزیر بریتانیا و دیگر رهبران اروپایی برای حمایت از موضع زلنسکی پیش از نشست در کاخ سفید با یکدیگر دیدار کردند. آنها ضمن استقبال از صحبت‌های ایالات متحده در مورد تضمین امنیتی برای اوکراین، اعلام کردند که کی‌یف باید در هرگونه مذاکرات ارضی حفاظت از سرزمین های باقی مانده حضور داشته باشد.

انتظار می‌رود علاوه بر زلنسکی بیش از ۶ رهبر اروپایی شامل رهبران آلمان، فرانسه، بریتانیا، فنلاند، ایتالیا، مارک روته دبیرکل ناتو و اورسولا فن در لاین رئیس کمیسیون اروپا در نشست امروز کاخ سفید حضور داشته باشند. یپش‌بینی شده است که آنها امروز ظهر به وقت محلی یا ساعت ۶ بعد از ظهر به وقت پاریس به واشنگتن برسند.

قرار است ساعت ۱ بعد از ظهر یه وقت محلی روسای جمهوری آمریکا و اوکراین مذاکرات خصوصی داشته باشند. سپس، ساعت ۲ بعد از ظهر دونالد ترامپ قرار است از رهبران اروپایی استقبال کند و پس از آن یک نشست چندجانبه با همه شرکت‌کنندگان برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد