آسوشیتدپرس: مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در وین با مقامات ایرانی دیدار می‌کنند

جمعه 31 مرداد 1404
16:17
آسوشیتدپرس: مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در وین با مقامات ایرانی دیدار می‌کنند
یک منبع مطلع به رسانه آمریکایی گفت که مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است امروز با مقامات ایرانی در وین دیدار کنند.

العالم - اروپا

یک منبع دیپلماتیک نزدیک به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز -جمعه- گفت که به موازات تماس مقامات اروپایی با ایران که برای امروز برنامه‌ریزی شده است، مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین نیز قرار بود با مقامات ایرانی دیدار کنند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس با انتشار این مطلب گزارش داد: به گفته این منبع آگاه، این گفت‌وگوها ادامه بحث‌های انجام شده در جریان سفر «ماسیمو آپارو» معاون «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس به تهران در ۱۱ اوت (۲۰ مرداد) خواهد بود.

ایران به دلیل عمل نکردن مدیرکل آژانس به وظایف قانونی‌اش در حفاظت از تاسیسات اتمی صلح‌آمیز ایران در تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا به این تاسیسات که تحت پوشش توافق پادمانی با آژانس قرار داشت، همچنین گزارش فنی جانبدارانه او درباره برنامه هسته‌ای ایران-گزارشی که تهران آن را زمینه‌سازی این تجاوزگری می‌داند-همکاری خود با آژانس را به تعلیق درآورد.

اگرچه سطحی از گفت‌وگوهای فنی میان ایران و آژانس در جریان است و تهران اعلام کرده در حال بررسی شکل همکاری با آژانس پس از تحولات اخیر است.

وزارت امور خارجه ایران روز جمعه اعلام کرد که «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران امروز گفت‌وگویی تلفنی با همتایان فرانسوی، آلمانی و انگلیسی خود خواهد داشت که «کایا کالاس» مسؤول سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا میز در این گفت‌وگو حضور خواهد داشت.

آسوشیتدپرس نوشت: تروئیکای اروپا (انگلیس، آلمان و فرانسه) در نامه‌ای در ۸ اوت (۱۷ مرداد) هشدار دادند که در صورت دست نیافتن تهران به یک «راه حل رضایت بخش» برای مسائل هسته‌ای، اقدام به «فعالسازی سازوکار ماشه» برای بازگردانی تمامی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران خواهند کرد. این ضرب الاجل ۳۱ اوت (۹ شهریور) تعیین شده است که تنها ۹ روز به آن باقی مانده و زمان کمی برای دستیابی احتمالی ایران به هرگونه توافقی با اروپایی‌ها باقی می‌گذارد. بازگرداندن دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تاسیسات اتمی ایران بخش کلیدی این مذاکرات است.

طرفین در ژوئیه در استانبول گفت‌وگوهایی درباره فعالسازی سازوکار ماشه داشتند که نتیجه ملموسی به دنبال نداشت.

مقامات ایران تاکید کرده‌اند اروپا به دلیل پایبند نبودن به تعهداتش در توافق هسته‌ای فاقد مبنای حقوقی و اخلاقی برای فعالسازی این سازوکار مقرر در این توافق علیه ایران است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا