یونیسف: کودکان غزه زیر بمباران و آسیب های شدید روحی هستند

چهارشنبه 5 شهريور 1404
14:03
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که کودکان در نوار غزه زیر حملات مداوم ارتش رژیم صهیونیستی و آسیب های روحی و روانی شدید ناشی از آن از ۲۳ ماه پیش تاکنون قرار دارند.

العالمفلسطین اشغالی
به گزارش شبکه خبری العالم، «عمار عمار» مدیر منطقه‌ای حمایت و ارتباطات یونیسف در خاورمیانه و شمال آفریقا در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت که بمباران مداوم نوار غزه علاوه بر شهید و زخمی کردن هزاران نفر، باعث آسیب‌های روانی و عاطفی غیرقابل تحملی به تقریباً یک میلیون و یکصد هزار کودک در این منطقه شده و به شدت بر رشد روحی و روانی آنها تأثیر منفی گذاشته است.
وی افزود: در این مدت، نقض حقوق کودکان به طور گسترده اتفاق افتاده و محرومیت کودکان از کمک‌های بشردوستانه و مواجه شدن آنها با گرسنگی و کوچ اجباری و تخریب بیمارستان‌ها، مدارس، شبکه‌های آب و خانه‌ها به یک واقعیت روزمره تبدیل شده است.
این مسئول یونیسف گفت: آنچه در غزه شاهد هستیم فقط جنگ علیه کودکان نیست، بلکه نابودی خود زندگی است.
وی توضیح داد: بیش از نیم میلیون نفر در نوار غزه با گرسنگی روبرو هستند و می‌شد از مرگ و میر ناشی از آن جلوگیری کرد.
این مسئول یونیسف با اشاره به تصاویر پیکرهای نحیف کودکان و نوزادانی که بر اثر گرسنگی و بیماری به علت محاصره نوار غزه از سوی رژیم اسرائیل جان خود را از دست می‌دهند، افزود: این امر قابل پیشگیری بود اما هیچ اقدام قاطعی در این زمینه انجام نشد.
وی با تأکید بر اینکه سوءتغذیه در میان کودکان با سرعت فاجعه‌باری در حال افزایش است، گفت: تنها در ماه ژوئیه، اسامی بیش از ۱۲ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه حاد ثبت شد و تقریباً از هر چهار کودک، یک نفر از سوءتغذیه حاد شدید رنج می‌برد که کشنده‌ترین نوع سوءتغذیه است و پیامدهای ویرانگری را در کوتاه‌مدت و بلندمدت برای کودکان به جا می‌گذارد.
«عمار عمار» تاکید کرد: یونیسف به دنبال تسریع فعالیت‌های خود در منطقه نوار غزه است اما به دلیل مشکلات فنی و محاصره منطقه توسط اسرائیل، روند تحویل غذا، مایحتاج اولیه و کمک‌های پزشکی با دشواری پیش می رود.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود