درخواست لیبرمن برای تشکیل دولت جایگزین کابینه نتانیاهو

درخواست لیبرمن برای تشکیل دولت جایگزین کابینه نتانیاهو
چهارشنبه 5 شهريور 1404 - 19:14

آویگدور لیبرمن، رهبر حزب راست‌گرای «اسرائیل خانه ما» که مخالف دولت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژيم است، تشکیل جلسه فوری احزاب مخالف برای ترسیم چارچوب تشکیل دولت جایگزین نتانیاهو از طریق انتخابات آتی را خواستار شد.

العالمفلسطین

لیبرمن با ارسال نامه‌ای برای «یائیر لاپید» رهبر مخالفان نتانیاهو از وی و روسای احزاب صهیونیستی و «نفتالی بنت» نخست ‌وزیر سابق و «گادی آیزنکوت» عضو سابق کنست برای شرکت در این جلسه دعوت کرده است.

البته در این دعوت حزب دموکراتها، به رهبری «یائیر گولان»، بدون ارائه هیچ دلیلی، از شرکت در جلسه کنار گذاشته شده است.

لیبرمن کابینه نتانیاهو را عامل به اصطلاح «فاجعه ۷ اکتبر ۲۰۲۳» می داند و معتقد به ضرورت جایگزینی آن است.

این در حالی است که درخواست‌های مخالفان برای انتخابات زودهنگام در اسرائيل همچنان محقق نشده به این دلیل که نتانیاهو از برگزاری انتخابات قبل از تاریخ تعیین‌شده در سال آینده، به ‌ویژه با توجه به استمرار جنگ غزه از ۲۳ ماه قبل تاکنون خودداری می‌کند.

اختلافات سیاسی در مخافل سیاسی صهیونیستی درباره اسرای اسرائیلی در غزه ادامه دارد و کابینه نتانیاهو از توافق جامع برای آزادی آنها خودداری می‌کند، در حالی که مخالفان، نتانیاهو را به تلاش برای طولانی کردن مدت جنگ به منظور تضمین باقی ماندنش در قدرت متهم می‌کنند.

پربیننده ترین خبرها