معاون گوترش در سازمان ملل متحد:

قحطی غزه نتیجه ۲۲ ماه تأخیر در رساندن کمک‌های بشردوستانه است

پنج‌شنبه 6 شهريور 1404
08:01
قحطی غزه نتیجه ۲۲ ماه تأخیر در رساندن کمک‌های بشردوستانه است معاون گوترش در امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد که قحطی در غزه نتیجه ۲۲ ماه تأخیر و تعلل در تحویل کمک‌های بشردوستانه است.

العالم - فلسطین اشغالی

«جویس مسویا» معاون «گوترش» دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، روز چهارشنبه در سخنرانی خود در جلسه شورای امنیت در مورد وضعیت سرزمین‌های اشغالی فلسطین و خاورمیانه افزود: «هزاران زن و کودک در غزه از قحطی رنج می‌برند.»

او ادامه داد: «هیچ کس در نوار غزه از رنج گرسنگی در امان نیست.»

او خاطرنشان کرد که طبق گزارش سازمان ملل متحد، تعداد کسانی که در حال حاضر قحطی را تجربه می‌کنند، بیش از نیم میلیون نفر است.

این مقام سازمان ملل تأکید کرد که «قحطی در نوار غزه نتیجه خشکسالی یا یک فاجعه طبیعی نیست، بلکه از پیش برنامه‌ریزی شده و نتیجه ۲۲ ماه اختلال در کمک‌های بشردوستانه است.»

مسویا هشدار داد که «آمار نشان می‌دهد که تقریباً ۱۳۲هزار کودک در غزه از سوءتغذیه شدید رنج خواهند برد. تعداد کودکان گرسنه در معرض خطر مرگ سه برابر شده است و انتظار می‌رود این تعداد در بین زنان باردار و شیرده افزایش یابد.»

0% ...

آخرین اخبار

العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم