معاون گوترش در سازمان ملل متحد:

قحطی غزه نتیجه ۲۲ ماه تأخیر در رساندن کمک‌های بشردوستانه است

پنج‌شنبه 6 شهريور 1404
08:01
قحطی غزه نتیجه ۲۲ ماه تأخیر در رساندن کمک‌های بشردوستانه است معاون گوترش در امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد که قحطی در غزه نتیجه ۲۲ ماه تأخیر و تعلل در تحویل کمک‌های بشردوستانه است.

العالم - فلسطین اشغالی

«جویس مسویا» معاون «گوترش» دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، روز چهارشنبه در سخنرانی خود در جلسه شورای امنیت در مورد وضعیت سرزمین‌های اشغالی فلسطین و خاورمیانه افزود: «هزاران زن و کودک در غزه از قحطی رنج می‌برند.»

او ادامه داد: «هیچ کس در نوار غزه از رنج گرسنگی در امان نیست.»

او خاطرنشان کرد که طبق گزارش سازمان ملل متحد، تعداد کسانی که در حال حاضر قحطی را تجربه می‌کنند، بیش از نیم میلیون نفر است.

این مقام سازمان ملل تأکید کرد که «قحطی در نوار غزه نتیجه خشکسالی یا یک فاجعه طبیعی نیست، بلکه از پیش برنامه‌ریزی شده و نتیجه ۲۲ ماه اختلال در کمک‌های بشردوستانه است.»

مسویا هشدار داد که «آمار نشان می‌دهد که تقریباً ۱۳۲هزار کودک در غزه از سوءتغذیه شدید رنج خواهند برد. تعداد کودکان گرسنه در معرض خطر مرگ سه برابر شده است و انتظار می‌رود این تعداد در بین زنان باردار و شیرده افزایش یابد.»

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک