تظاهرات زنان صهیونیست‌ در مقابل منزل نتانیاهو در قدس اشغالی

پنج‌شنبه 6 شهريور 1404
14:41
تظاهرات زنان صهیونیست‌ در مقابل منزل نتانیاهو در قدس اشغالی صدها زن صهیونیست امروز پنجشنبه، در مقابل منزل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر در قدس اشغالی تظاهرات کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

روزنامه عبری «معاریو» صبح امروز پنجشنبه گزارش داد که صدها نفر از زنان در مقابل منزل نتانیاهو تظاهرات کردند. آنها شعار می‌دادند: «اینجا را ترک نمی‌کنیم تا همه غزه را ترک کنند». تظاهرکنندگان خواستار توافق مبادله اسرا با جنبش حماس شدند.

طبق این گزارش، زنان صهونیست در این تظاهرات تاکید کردند که اسرای اسرائیلی در تونل‌ها از شدت گرسنگی در حال مرگ هستند و ما برای آزادی آنها در خیابانها می‌جنگیم؛ اما نتانیاهو و دار و دسته‌اش مانع دستیابی به توافق و توقف جنگ می‌شوند و در رستوران‌های مجلل غذا می‌خورند.

نظامیان ارتش اشغالگر از 7 اکتبر 2023 تاکنون اقدام به یک نسل کشی در غزه کردند و تمام درخواست‌های بین‌المللی و دستورات دادگاه کیفری برای توقف جنگ را نادیده می‌گیرند.

جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در باریکه غزه تاکنون 62 هزار و 819 شهید و 158 هزار و 629 مجروح از فلسطینیان اغلب از زنان و کودکان برجای گذاشته است. همچنین بیش از 9 هزار نفر مفقود و صدها هزار نفر آواره شدند. گرسنگی و قحطی در غزه نیز تاکنون جان 313 فلسطینی از جمله 119 کودک را گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

تحرک بی‌وقفه دیپلماسی ایران در حاشیه نشست شانگهای


بیانیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


رویان هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب‌العلاج را کاهش می‌دهد


پزشکیان بیشکک را به مقصد تهران ترک کرد


پزشکیان: اعضای شانگهای تجاوز به ایران را غیرقابل‌قبول می‌دانند


ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه