رهبر انصار الله یمن: رژیم صهیونیستی به دنبال نابودی هرچه بیشتر مردم فلسطین است

رهبر انصار الله یمن: رژیم صهیونیستی به دنبال نابودی هرچه بیشتر مردم فلسطین است
پنج‌شنبه 6 شهريور 1404 - 17:08

رهبر انصار الله یمن تاکید کرد که دشمن اسرائیلی عمداً، آشکارا و با برنامه‌ریزی قبلی به دنبال نابودی هرچه بیشتر مردم فلسطین است.

العالم - یمن

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: «دشمن اسرائیلی هر هفته با تمام ابزارهای نسل‌کشی، کشتار و اعمال سیاست گرسنگی دادن، ملت فلسطین در غزه را هدف قرار می‌دهد.»

وی افزود: «جنایت هدف قرار دادن بیمارستان‌ها جنایتی بسیار فجیع و وحشیانه است.»

رهبر انصار الله به دلیل حمایت واشنگتن از تل‌آویو و تله‌های مرگ مداوم که هر روز از فلسطینان قربانی می‌گیرد، آمریکا را شریک هدف نابودی دانست و بی‌توجهی کامل به جان انسان‌ها و نقض همه مقدسات را محکوم کرد.

وی تصریح کرد که دشمن اسرائیلی عمداً مردم فلسطین در غزه را با استفاده از روش‌های نسل‌کشی کشتار و گرسنگی دادن، هدف قرار می‌دهد تا بیشترین تعداد ممکن از غیرنظامیان را نابود کند.

سید عبدالملک الحوثی تاکید کرد که جنایات اشغالگران منعکس کننده وحشیگری و یک ایدئولوژی تاریک است، زیرا آنها وحشیانه غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند و بدون هیچ محدودیتی آنها را می‌کشند و تمام ارزش‌های انسانی را نقض می‌کنند.

وی افزود: «جامعه بین‌المللی به استبداد و جنایت اسرائیل شهادت می‌دهد، در حالی که کابینه اشغالگر همچنان بدون احترام به آموزه‌های الهی یا حقوق بشر، جان مردم را به خطر می‌اندازد.»

رهبر انصارالله تاکید کرد: «آنچه دشمن اسرائیلی انجام می‌دهد، انحراف از طبیعت و فطرت انسان و یک ورشکستگی کامل انسانی و اخلاقی است.»

وی افزود: «نابودی از طریق گرسنگی، جنایتی واقعاً وحشتناک است و این جنایت اولین از نوع خود در منطقه ای که آنها خاورمیانه می‌نامند و همچنین اولین از نوع خود در سطح جهان است.»

سید عبدالملک الحوثی تصریح کرد: «دشمن اسرائیلی ۹۸٪ از کل تأسیسات کشاورزی را نابود کرد، بخش کشاورزی را مختل کرد و مانع از دستیابی مردم غزه به معیشت ضروری خود شد. پس از نابودی کشاورزی، دشمن اسرائیلی مانع ورود کالا به مردم غزه شد و سپس، هنگامی که جمعیت به نقطه فروپاشی رسید، از ورود کمک‌ها به بنادر نوار غزه نیز جلوگیری کرد.»

وی خاطرنشان کرد که دشمن اسرائیلی کمک‌ها را در بنادر نگه می‌دارد تا زمانی که فاسد شوند یا اعتبار خود را از دست بدهند و حتی مقداری از آنها را می‌سوزاند.

سید عبدالملک الحوثی اظهار داشت: «هر کس به آنچه غرب به دشمن اسرائیلی ارائه می‌دهد، فکر کند، متوجه خواهد شد که غرب بزرگترین حامی دشمن وحشی اسرائیلی است. بسیاری از کشورهای اروپایی هیچ گام‌ موثری برای فشار بر دشمن اسرائیلی برای توقف جنایاتش برنداشتند.»

وی آمریکایی‌ها را در این رویکرد جنایتکارانه و نسل‌کشی برنامه‌ریزی‌شده شریک دانست.

رهبر انصارالله تاکید کرد: «جهان اسلام، دولت‌ها، رهبران و نخبگان آن، مسئولیت انسانی، اخلاقی و مذهبی دارند و مسئولیت اصلی آنها همین است. امت عربی خود را در مقابل جنایات مسجدالاقصی به نفهمی می‌زنند.»

سیدعبدالملک الحوثی درباره تحولات منطقه تاکید کرد: «بنا کردن هیکل روی مسجد الاقصی اساس کار صهیونیست‌ها است اما هر چقدر زیر مسجد را حفاری کنند نشانه‌ای از اینکه هیکل در آنجا بوده پیدا نخواهند کرد.»

وی خاطرنشان کرد که دشمن با همکاری آمریکایی‌ها هر روز با هدف نابودی فلسطینیان، تله‌های مرگ می‌گستراند و همچنان به ارتکاب جنایت قرن و رسوایی عصر حاضر ادامه می‌دهد، زیرا از سوی برخی رژیم‌های عربی اطمینان خاطر یافته بلکه از سوی آنها تشویق، پشتیبانی و حمایت هم می‌شود.

رهبر انصار الله هشدار داد: «روزی می آید که سوری ها مجبورند با بیشترین پول، آب را از کشورها بخرند. اسرائیل در سوریه اینقدر جولان داد تا اینکه به دمشق رسید. در حال حاضر مساحت بزرگی از سوریه تحت اشغال «اسرائیل» است که آن را «کریدور داوود» می نامد.»

وی افزود: «عملیات جبهه یمن علیه دشمن اسرائیلی این هفته با موشک‌ها و پهپادهای مافوق صوت در «یافا» و «اشکلون» واقع در فلسطین اشغالی ادامه یافت.»
سیدعبدالملک الحوثی با ابراز خرسندی تاکید کرد: «نیروهای موشکی خبر خوب ساخت کلاهک‌های خوشه‌ای برای موشک‌های «فلسطین ۲» را به ما دادند که به عنوان یک دستاورد کیفی دشمنان صهیونیستی را نگران کرد. کلاهک‌های خوشه‌ای موشک‌های فلسطین ۲ به چندین کلاهک تقسیم می‌شوند و این یک دستاورد کیفی بسیار مهم است که دشمنان صهیونیستی را وحشت‌زده کرده است.»

وی تصریح کرد: «هنگام عملیات، آژیرهای حمله هوایی در بیش از ۲۰۰ نقطه به صدا درآمد، میلیون‌ها صهیونیست به پناهگاه‌ها هجوم بردند. پروازهای فرودگاه «لود» به حالت تعلیق درآمد و مسافران فرار کردند.»

وی بار دیگر تاکید کرد: «تجاوز اسرائیل به کشور ما یک اقدام شکست‌خورده است. هدف قرار دادن ایستگاه شرکت نفت و نیروگاه‌ها یک تجاوزگری نافرجام است.»

وی همچنین این نکته را خاطرنشان کرد که وقتی دشمن اسرائیلی تأسیسات ارائه دهنده خدمات عمومی به همه مردم یمن را هدف قرار می‌دهد، در واقع به مردم اعلام می‌کند: «من همه شما را هدف قرار می‌دهم.» برای اسرائیل شهروند غیرنظامی و نظامی هیچ تفاوتی ندارد.

همزمان با این سخنرانی، صنعا هدف حملات پی‌درپی رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

پربیننده ترین خبرها