القسام: دشمن صهیونیستی بهای اشغال غزه را با خون سربازانش خواهد پرداخت

جمعه 7 شهريور 1404
22:42
القسام: دشمن صهیونیستی بهای اشغال غزه را با خون سربازانش خواهد پرداخت «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های القسام گفت: طرح‌های جنایتکارانه دشمن برای اشغال غزه، به باری سنگین بر دوش رهبری سیاسی و نظامی آن تبدیل خواهد شد و ارتش دشمن بهای آن را با خون سربازانش خواهد پرداخت.

العالم - فلسطین اشغالی

«ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های القسام، تاکید کرد که این گروه تمام تلاش خود را برای حفظ اسرای اسرائیلی به کار خواهد گرفت و هر اسیری که در اثر حملات دشمن کشته شود، نام، تصویر و دلیل مرگ وی به طور رسمی اعلام خواهد شد.

به نقل شبکه الجزیره قطر، وی همچنین اعلام کرد که اسیران اسرائیلی در کنار مجاهدان در مناطق نبرد و در همان شرایطی که مبارزان حضور دارند، نگه داری خواهند شد.

ابوعبیده در پیامی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد، افزود که این طرح‌ها، فرصت‌های اسارت نظامیان جدید را نیز افزایش خواهد داد.

سخنگوی القسام همچنین تاکید کرد که مجاهدان این جنبش در حالت آماده‌باش، آمادگی کامل و روحیه بالا به سر می‌برند و با شجاعت و از خود گذشتگی بی‌نظیر، درس‌های سختی را به متجاوزان خواهند آموخت.

وی تصریح کرد: نتانیاهو، جنایتکار جنگی، و وزرای فاشیست او» را مسئول تصمیم مصرانه خود مبنی بر کاهش نیمی از اسرای زنده دشمن و ناپدید شدن همیشگی اجساد کشته‌شدگانشان دانست و مسئولیت کامل این امر را متوجه ارتش و دولت تروریستی "اسرائیل" کرد.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران