مودی: مشارکت راهبردی روسیه و هند ستون حیاتی ثبات منطقه‌ای و جهانی است

دوشنبه 10 شهريور 1404
13:52
مودی: مشارکت راهبردی روسیه و هند ستون حیاتی ثبات منطقه‌ای و جهانی است «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند، دیدار دوجانبه خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، در حاشیه اجلاس سازمان همکاری شانگهای (SCO) در تیانجین چین را «عالی» توصیف کرد و گفت: مشارکت راهبردی ویژه و ممتاز ما همچنان ستون حیاتی ثبات منطقه‌ای و جهانی است.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش تاس، نارندرا مودی بعد از دیدار با ولادیمیر پوتین در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در تیانجین چین در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس به زبان انگلیسی و روسی نوشت: «دیدار بسیار خوبی با رئیس‌جمهور پوتین در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای داشتم. درباره راه‌های تعمیق همکاری‌های دوجانبه در تمامی حوزه‌ها از جمله تجارت، کود شیمیایی، فضا، امنیت و فرهنگ گفت‌وگو کردیم.

وی افزود: ما همچنین درباره تحولات منطقه‌ای و جهانی، از جمله حل‌وفصل مسالمت‌آمیز درگیری اوکراین تبادل نظر داشتیم. مشارکت راهبردی ویژه و ممتاز ما همچنان ستون حیاتی ثبات منطقه‌ای و جهانی است.

براساس بیانیه منتشر شده توسط وزارت امور خارجه هند، رهبران دو کشور پس از مذاکرات در تیانجین چین درباره همکاری‌های اقتصادی، مالی و انرژی گفت‌وگو و از رشد پایدار روابط در این حوزه‌ها ابراز خرسندی کردند.

این وزارتخانه افزود: «دو رهبر همچنین درباره مسائل منطقه‌ای و جهانی از جمله آخرین تحولات مربوط به اوکراین بحث کردند. نخست‌وزیر هند بر حمایت خود از ابتکارهای اخیر برای حل بحران اوکراین تأکید کرد و خواستار تسریع در توقف درگیری و یافتن راه‌حل پایدار برای صلح شد.

مودی و پوتین بر تقویت مشارکت راهبردی ویژه و ممتاز دو کشور تأکید کردند. در بیانیه آمده است: «نخست‌وزیر به رئیس‌جمهور پوتین اطلاع داد که مشتاق دیدار او در هند برای بیست‌وسومین نشست سالانه در اواخر امسال است.

مذاکره ۵۰ دقیقه‌ای در خودرو

به نوشته تاس، گفت‌وگوهای پوتین و مودی در قالبی غیرمعمول آغاز شد: دو رهبر در مسیر هتل ریتز-کارلتون تیانجین – که به‌طور موقت محل اقامت رئیس‌جمهور روسیه شده بود – در خودروی آئوروس پوتین به‌ طور خصوصی صحبت کردند.

کاروان حامل دو هیات به هتل رسید، اما پوتین و مودی همچنان به گفت‌وگو در خودرو ادامه دادند. این گفت‌وگو ۵۰ دقیقه به طول انجامید. سپس رهبران به اتاق مذاکرات رفتند، جایی که هیات‌ها در انتظار بودند، و جلسه با حضور اعضای دو طرف نیز حدود ۵۰ دقیقه ادامه یافت.

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران