روسیه: ایران همچنان رویکردی مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد

دوشنبه 10 شهريور 1404
13:57
روسیه: ایران همچنان رویکردی مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد «میخائیل اولیانوف» نماینده دائمی روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، در واکنش به خبر سفر ۲ بازرس آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران با مجوز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، رویکرد تهران در همکاری با این نهاد را «مسوولانه» توصیف کرد.

العالم ـ اروپا

«میخائیل اولیانوف» در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ایران همچنان رویکردی بسیار مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد. تحریک سه کشور اروپایی (E۳) با موضوع موسوم به مکانیسم پس‌گشت هنوز تغییری در این رویکرد ایجاد نکرده است.

محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی که به همراه رئیس‌جمهور به منظور شرکت در اجلاس سازمان همکاری شانگهای در چین به سر می‌برد، در گفت‌وگو با صدا و سیما درباره بازرسی اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از فرایند تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر گفت: همکاری با آژانس یک بحث در حال پیگیری، بر اساس قانون مجلس است. بحث نظارت آژانس بر فرایند تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر، در دستور کار بود که با اجازه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی این نظارت انجام شد. دو بازرس آمدند و بر این فرایند نظارت کردند و رفتند.

وی افزود: نکته مهم این است که فرایندی که باید طبق قانون اتفاق بیفتد، همچنان در حال مذاکره است. تاکنون ۲ جلسه بین وزارت امور خارجه و آژانس تشکیل شده و جلسه سوم نیز در پیش است. ایراد و اشکالی که ایران به آژانس وارد می‌داند این است که نظام مدیریتی و رهبری‌ آژانس تحت تأثیر نظام سلطه عمل می‌کند و شخص مدیرکل، مشکل اساسی است.

اسلامی با تاکید بر اینکه نظامات آژانس، نظامات مکتوبی است که بر اساس قوانین سازمان ملل متحد باید رعایت شود، اظهار داشت: آنها به طور گزینشی و با استانداردهای دوگانه رفتار می‌کنند. این مشکل مدیریتی آنجاست و مساله اصلی ما با آنها همین است. در حال پیگیری هستیم و اقدامات حقوقی و سیاسی خود را نیز متناسب انجام داده‌ایم و خواهیم داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره فعال شدن مکانیسم پس‌گشت هم با بیان اینکه این موضوع جدیدی نیست، تصریح کرد: از قبل هم پیش‌بینی می‌کردیم و دشمنان ما همواره بهانه‌هایی پیدا می‌کنند تا فشار بر ملت ایران وارد کنند. هدف اصلی آن‌ها تسلیم کردن کشور است اما ایران با وجود تحریم‌ها تسلیم نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم