دیدار فرمانده جدید سنتکام با نخست وزیر عراق در بغداد

سه شنبه 11 شهريور 1404
15:58
دیدار فرمانده جدید سنتکام با نخست وزیر عراق در بغداد نخست وزیر عراق در جریان دیدار فرمانده جدید فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) به بغداد بیان کرد شراکت میان عراق و آمریکا نتایج مهمی داشته که به منافع دو کشور خدمت کرده و در تقویت امنیت و ثبات داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی نقش داشته است.

العالم - عراق

«مایکل کوریلا»، فرمانده فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) روز دوشنبه با «محمد شیاع السودانی»، نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق دیدار کرد.

در این دیدار، طرفین همکاری عراق و ائتلاف بین‌المللی و مراحل انتقال به سمت روابط امنیتی فیمابین با کشورهای عضو ائتلاف علاوه بر فعالیت کمیته عالی مشترک عراق و آمریکا و همکاری و هماهنگی امنیتی را بررسی کردند.

السودانی و کوریلا درباره تحولات سوریه و پیامدهای آن بر امنیت منطقه رایزنی کردند.

نخست وزیر عراق بر اهمیت برقراری ثبات و دور کردن منطقه از دلایل گسترش درگیری و احترام به حاکمیت کشورها براساس منشورهای سازمان ملل و قطعنامه‌های بین‌المللی و گفت‌وگوها و تفاهمات و فعالیت‌های دیپلماتیک و همکاری برای تثبیت امنیت و ثبات در منطقه تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد