شهادت خبرنگار فلسطینی در خان یونس

سه شنبه 11 شهريور 1404
16:04
شهادت خبرنگار فلسطینی در خان یونس منابع فلسطینی از شهادت یک خبرنگار دیگر به دست نظامیان رژیم صهیونیستی در غزه خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش قدس الاخباریه، منابع فلسطینی از شهادت یک خبرنگار دیگر فلسطینی در غزه خبر دادند.

ایمان احمد الزاملی، خبرنگار فلسطینی بر اثر شلیک پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی در شمال خان یونس در جنوب نوار غزه به شهادت رسید.

وی در زمان هدف قرار گرفتن، در نزدیکی برج‌های حمد مشغول تلاش برای تهیه آب آشامیدنی بود.

گفتنی است که روز گذشته دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد: پس از شهادت اسلام عابد خبرنگار زن شبکه القدس الیوم در حمله هوایی رژیم صهیونیستی در شهر غزه، شمار خبرنگاران شهید در این باریکه به ۲۴۷ نفر افزایش یافت.

این نهاد فلسطینی تأکید کرد: رژیم اشغالگر خبرنگاران فلسطینی را به صورت برنامه ریزی شده هدف قرار می‌دهد و ما از نهادهای رسانه‌ای می‌خواهیم این جنایت را محکوم کنند.

اتحادیه خبرنگاران فلسطینی هم تأکید کرد: حمله به خبرنگاران در غزه لکه ننگی است که دامن قاتلان حقیقت را خواهد گرفت و جنایت جنگی به تمام معناست.

0% ...

آخرین اخبار

نواف سلام توقف تجاوزات "اسرائیل" را اولویت فوری لبنان خواند


النجباء: خروج نیروهای آمریکایی از عراق «پیروزی» است


درگیری مسلحانه در راسک؛ رزمندگان سپاه با تروریست‌ها در راسک درگیر شدند


روند صعودی تجارت با اوراسیا؛ تاکید تهران بر تعمیق مناسبات اقتصادی


تأکید حشد الشعبی بر ماندگاری مواضع نصرالله در میان مردم عراق


گسترش دامنه اعتراضات سراسری در فرانسه به عقب‌ماندگی نظام آموزشی + فیلم


یمن از جهان اسلام خواست دروغ‌های رژیم سعودی را محکوم کند


از بلخ تا برلین؛ گرامیداشت روز مولانا در آلمان


ائتلاف جهانی برای محاکمه رژیم صهیونیستی؛ ۲۰۰ نهاد بین‌المللی وارد میدان شدند


دو انفجار شدید استان ادلب سوریه را لرزاند + فیلم