حمله وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به رئیس جمهور فرانسه

چهارشنبه 12 شهريور 1404
02:50
حمله وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به رئیس جمهور فرانسه گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه را مورد حمله قرار داد و مدعی شد که او در منازعه‌ای مداخله می‌کند که نقشی در آن ندارد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این مداخلات ثبات و امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد: مکرون نظام‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را به سمت اقدامات یکجانبه سوق می‌دهد و این رفتارهای خطرناک نه تنها صلح نمی‌آورد بلکه اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند.

این اظهارات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در حالی مطرح می‌شود که مکرون رئیس جمهور فرانسه گفته است که هیچ حمله‌ و اقدامی برای الحاق اراضی نمی‌تواند مانع از به رسمیت شناختن کشور فلسطین شود و این اقدام بخشی از حمایت از حقوق مشروع فلسطینیان است.

رئیس جمهور فرانسه همچنین پیش تر گفته بود که پاریس کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت و این تصمیم را در مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر رسما اعلام خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است


صنعا ادعاهای ریاض مبنی بر هدف قرار دادن مکه و مدینه را رد کرد


پارلمان رژیم صهیونیستی در تنگنای شکاف سیاسی برای تشکیل کابینه جدید+ فیلم


آتش سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در شرق تنگه هرمز


۶۶ حمله جدید هوایی و موشکی سعودی‌ها علیه یمن


تجمع حامیان فلسطین مقابل سفارت آمریکا در لندن


ترامپ مدعی احتمال دستیابی به صلح اوکراین در نشست گروه ۲۰ شد