نیروهای مسلح یمن: با موشک های «ذوالفقار» و «فلسطین 2» تل‌آویو را هدف قرار دادیم

چهارشنبه 12 شهريور 1404
12:42
 نیروهای مسلح یمن: با موشک های «ذوالفقار» و «فلسطین 2» تل‌آویو را هدف قرار دادیم ارتش یمن چند هدف حساس در یافای اشغالی(تل‌آویو) را با موشک‌های ذوالفقار و فلسطین 2 مورد حمله قرار داد.

العالم ـ یمن

سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز چهارشنبه با بیان این مطلب در بیانیه‌ای اعلام کرد: موشک‌ها با دقت به اهداف تعیین‌شده اصابت کردند و موجب فرار میلیون‌ها صهیونیست به پناهگاه‌ها و توقف پروازهای فرودگاه بن‌گوریون شد.

وی افزود: این عملیات در راستای دفاع از ملت مظلوم فلسطین و یک واکنش اولیه به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه یمن است.

یحیی سریع گفت: دشمن جنایتکار در سایه سکوت دو میلیارد مسلمان در جهان دست به شنیع‌ترین جنایت علیه دو میلیون مسلمان در غزه می‌زند. کسی که پیرو دین اسلام و تابع رسول اکرم(ص) است، هیچگاه در مقابل جنایت نسل‌کشی در غزه سکوت نمی‌کند.

سخنگوی نیروهای مسلح گفت: دشمن صهیونیستی هیچ‌گاه روی امنیت و ثبات را نخواهد دید و عملیات ما در مرحله آتی با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد


تحرک بی‌وقفه دیپلماسی ایران در حاشیه نشست شانگهای


بیانیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


رویان هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب‌العلاج را کاهش می‌دهد


پزشکیان بیشکک را به مقصد تهران ترک کرد


پزشکیان: اعضای شانگهای تجاوز به ایران را غیرقابل‌قبول می‌دانند


ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای