شهادت شهروند لبنانی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی

چهارشنبه 12 شهريور 1404
16:46
شهادت شهروند لبنانی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی منابع لبنانی از شهادت یک نفر بر اثر حمله پهپادی امروز (چهارشنبه) رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.

العالم ـ لبنان

بنابر گزارش المیادین، منابع لبنانی اعلام کردند که پهپاد اسرائیلی شهرک یاطر در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

مرکز فوریت های پزشکی وابسته به وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که بر اثر این حمله یک لبنانی به شهادت رسید است.

پیش از این، الجزیره گزارش داده بود که پهپادهای اسرائیلی در ارتفاع پایین بر فراز بیروت پایتخت لبنان به پرواز درآمدند.

این در حالی است که حملات پهپادی و تجاوزات جنگنده‌های صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان همچنان ادامه دارد.

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در لبنان "یونیفل"، نیز روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: "پهپادهای اسرائیلی روز سه شنبه چهار بمب را در نزدیکی نیروهای حافظ صلح پرتاب کردند؛ این در حالی است که نیروها مشغول برداشتن موانع نزدیک به "خط آبی" بودند که مانع دسترسی به یکی از مواضع سازمان ملل شده بود".

در سایه تداوم این حملات، دولت لبنان به جای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای متوقف کردن نقض حریم این کشور، به دنبال خلع سلاح مقاومت است.

0% ...

آخرین اخبار

نگاه کشورهای منطقه به  نمایشگاه «الکامپ»


دو فروند کشتی نفتکش متخلف با رفتن روی مین منفجر و متوقف شدند


حملات ارتش و سپاه به پایگاههای آمریکایی


اقدامات آمریکا به تقلید از شیطان و خود آمریکا شیطان بزرگ است


تحلیلگر لبنانی: ایران در این مرحله شکست بزرگتری به آمریکا تحمیل می‌کند


شب دردناک برای یانکی‌ها از اردن تا بحرین


ادامه حملات پهپادی‌ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در بحرین‌وامارات


تحلیلگر سیاسی: پاسخ آتی ایران گسترده‌تر و در ابعادی وسیع‌تر خواهد بود


انهدام محل اسکان و آشیانه پهپادهای آمریکایی در کویت


رئیس جمهور وارد تهران شد