گزارش العالم از یورش مخفیانه نظامیان صهیونیست به ارودگاه «بلاطه» کرانه باختری + ویدیو

چهارشنبه 12 شهريور 1404 - 22:13

اردوگاه »بلاطه« در کرانه باختری رود اردن روز چهارشنبه شاهد یورش نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی بود که در جریان آن یک شهروند فلسطینی شهید و ویرانی گسترده ای به بار آمد.

العالم – فلسطین اشغالی
به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، نیروهای ویژه رژیم اسرائیل در روز روشن با استفاده از یک وسیله نقلیه تجاری با پلاک فلسطینی به اردوگاه پناهندگان بلاطه در شرق نابلس نفوذ کردند. آنها سپس وارد یک خانه شده و بخشی از آن را به طور گسترده ویران و اسباب و اثاثیه خانه را تخریب کردند. این نیروها سپس یک جوان فلسطینی به نام «مجاهد خدیش» را بازداشت کرده و با خود بردند.
بنابر این گزارش، یکی از شاهدان درباره بازداشت این جوان فلسطینی گفت: «ما خواب بودیم و ناگهان انفجار مهیبی در داخل خانه رخ داد. آنها برای تخریب آمده بودند. آنها دست هایش را بستند و او را بردند. من تعجب کردم که پسرم در خانه است و اصلاً نمی‌دانستم که او آنجاست.»
همزمان با ورود نیروهای ویژه ارتش رژیم اسرائیل به اردوگاه بلاطه، نیروهای کمکی ارتش این رژیم به سرعت از مرکز ایست و بازرسی »عورتا» به محل رسیدند. آنها اردوگاه را به شدت محاصره کردند و به طور گسترده در کوچه‌ها و خیابان‌ها گلوله جنگی و گاز اشک‌آور شلیک کردند. این حادثه منجر به شهادت »محمد مدنی» جوان فلسطینی بر اثر تیراندازی نیروهای رژیم اسرائیل در جریان حمله به اردوگاه شد.
یکی دیگر از شاهدان گفت: «همانطور که همه این کار را می‌کنند، ما به پشت بام‌ها رفتیم تا تحرکات نظامیان صهیونیست را زیر نظر داشته باشیم و هر یک از ما از سلامتی خانواده‌ها و عزیزانمان مطمئن شویم، زیرا می‌دانید که در این مواقع همه هدف قرار می‌گیرند. در این موقع، شهید محمد المدنی با گلوله مستقیم یک تک تیرانداز نیروهای ویژه صهیونیست هدف قرار گرفت و شهید شد.»
یک شاهد دیگر گفت: «تمام این جنایات با هدف آواره کردن و کوچاندن فلسطینیان صورت می گیرد که همیشه در رسانه‌ها از آن صحبت می‌شود. آنها بدنبال مرعوب کردن مردم فلسطین هستند.»

پربیننده ترین خبرها