قطعنامه پیشنهادی ایران در محکومیت حمله به تأسیسات اتمی

جمعه 14 شهريور 1404
22:45
قطعنامه پیشنهادی ایران در محکومیت حمله به تأسیسات اتمی جمهوری اسلامی ایران قصد دارد در نشست آتی کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش‌نویس قطعنامه‌ای را درباره غیرقابل‌قبول بودن حمله به تأسیسات هسته‌ای ارائه کند.

العالم - ایران

منابع دیپلماتیک اعلام کردند که این سند در حال تدوین است و در نشست پیش‌رو ارائه خواهد شد. میخائیل اولیانوف سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین نیز امروز با انتشار پیامی در ایکس این مطلب را تأیید کرد.

او در واکنش به پیام جهت‌دار خبرنگار وال‌استریت ژورنال که روسیه را به دلیل حمایت از قطعنامه پیشنهادی ایران در شورای حکام مورد مذمت قرار داده بود، نوشت: او (خبرنگار وال‌استریت ژورنال) ظاهراً تفاوت میان شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و کنفرانس عمومی آژانس، جایی که ایران قصد دارد پیش‌نویس قطعنامه‌ای درباره غیرقابل‌قبول بودن حمله به تأسیسات هسته‌ای ارائه دهد را هم نمی‌داند.

وی تصریح کرد: «تبلیغات‌چی‌های ضدروسی بهتر است پیش از ورود به بحث‌ها آمادگی بیشتری داشته باشند تا از چنین سطحی از طنز و تناقض پرهیز کنند.»

بر اساس برنامه اعلام شده، کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ۲۴ شهریورماه به مدت پنج روز در وین برگزار خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد