قانونگذار فرانسوی: جنایات اسرائیل در غزه در تاریخ ثبت خواهد شد

شنبه 15 شهريور 1404
08:11
قانونگذار فرانسوی: جنایات اسرائیل در غزه در تاریخ ثبت خواهد شد «توماس پورتس» نماینده پارلمان فرانسه در پیامی به جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه اشاره و تاکید کرد که این جنایات در تاریخ ثبت خواهد شد.

العالم - اروپا

به گزارش بامداد شنبه ایرنا، این قانونگذار فرانسوی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) به فاجعه انسانی در غزه پرداخت و گفت که در ۲۴ ساعت گذشته، سه فلسطینی در این منطقه بر اثر گرسنگی جان باخته‌اند.

وی همچنین تأکید کرد که اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است و این جنایات در تاریخ ثبت خواهد شد.

به گزارش ایرنا، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه پیش تر گفته بود که هیچ حمله‌ و اقدامی برای الحاق اراضی نمی‌تواند مانع از به رسمیت شناختن کشور فلسطین شود و این اقدام بخشی از حمایت از حقوق مشروع فلسطینیان است.

رئیس جمهور فرانسه همچنین اعلام کرده بود که پاریس کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت و این تصمیم را در مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر رسما اعلام خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد