واکنش جنبش المجاهدین فلسطین به حمله پهپادی یمن به فرودگاه رامون

واکنش جنبش المجاهدین فلسطین به حمله پهپادی یمن به فرودگاه رامون
يکشنبه 16 شهريور 1404 - 17:08

جنبش المجاهدین فلسطین اصابت پهپاد یمنی به فرودگاه رامون در النقب واقع در جنوب اسرائیل را شکستی جدید برای صهیونیست‌ها و دستاوردی دیگر برای یمنی‌ها اعلام کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

این جنبش فلسطینی، حمله جدید (امروز / یکشنبه) یمن به اراضی اشغالی که فرودگاه رامون در النقب اشغالی را هدف قرار داد، تبریک گفت.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گزارش داد که چهار پهپاد از یمن شلیک شده است. این رسانه مدعی شد که سه پهپاد رهگیری شد.

ارتش اسرائیل اذعان کرد که پهپاد چهارمی یمن به فرودگاه رامون اصابت کرد.

جنبش المجاهدین فلسطین خاطرنشان کرد: عملیات جدید یمن موجب توقف پروازها در فرودگاه رامون شد.

این جنبش تصریح کرد: عملیات یمن شکستی جدید برای سامانه‌های دفاعی دشمن و دستاوردی دیگر برای نیروهای مسلح یمن است.

جنبش المجاهدین فلسطین افزود: یمن همچنان صدافت و وفاداری خود به ملت مظلوم فلسطین را به نمایش می‌گذارد. ملت فلسطین هیچ‌گاه موضع یمنی‌ها را از یاد نخواهد برد.

این جنبش تصریح کرد: از عزم و اراده و پافشاری ملت مبارز یمن و رهبران شجاع یمنی در ادامه‌دادن به نبرد پشتیبانی از ملت فلسطین قدردانی می‌کنیم.

جنبش المجاهدین فلسطین خاطرنشان کرد: به رغم آنکه یمنی‌ها بابت موضع اصیل و تاریخی خود در قبال ملت فلسطین، هزینه‌های گزافی پرداخت کرده‌اند؛ اما نبرد یمن برای پشتیبانی از فلسطین همچنان ادامه دارد و تشدید شده است.
از زمان حمله رژیم صهیونیستی به غیر نظامیان و ترور نخست وزیر و شماری از وزرای یمنی، تاکنون 8 موشک بالستیک و 7 پهپاد از یمن به اسرائیل شلیک شده است.

نیروهای مسلح یمن همچنین اعلام کرده اند که حمایت از غزه تا توقف کامل تجاوزات و رفع محاصره ادامه خواهد داشت. با وجود حملات به خاک یمن، عملیات‌های نظامی در عمق اراضی اشغالی و اعمال محدودیت‌های هوایی و دریایی علیه رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

پربیننده ترین خبرها