گزارش العالم از پهپادهای یمنی که دشمن صهیونیستی را شوکه کردند

سه شنبه 18 شهريور 1404
18:44
نیروهای مسلح یمن از اجرای موفقیت آمیز یک عملیات نظامی با استفاده از پهپاد علیه اهداف حساس در رژیم صهیونیستی خبر دادند.

العالم – فلسطین

همزمان ارتش صهیونیستی اعلام کرد که یک پهپاد را که از سمت بحر المیت نفوذ کرده بود، رصد کرده که باعث به صدا در آمدن آژیر خطر و وحشت شهرک‌نشینان صهیونیست شد.

دشمن صهیونیستی درهمین راستا آسمان فرودگاه بن گوریون را تا اطلاع ثانوی بسته اعلام کرد.

ازسوی دیگر رسانه های عبری اعلام کردند که ارتش صهیونیستی قادر به انهدام این پهپاد نبوده وعلت اینکه پدافند هوایی اسراییلی در بحر المیت به حال آماده باش کامل در آمد است پهپادهای یمنی می باشد.

شایان ذکر است که مقاومت یمن سه پهپاد به طرف شهر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی شلیک کرد که گنبد آهنین در رهگیری آن با شکست مواجه شد ودر نتیجه این پهباد ها به فرودگاه رامون و اطراف آن اصابت کردند که به همین دلیل آژیر خطر در شهرک های صهیونیست نشین اطراف به صدا در آمد و همزمان صدای چند انفجار در وادی عربه و نزدیک رآکتورهای دیمونا شنیده شد.

یاد آور می شود که این تحولات ثابت کرد که موازنه نظامی در منطقه دیگر مانند گذشته نیست و توانایی‌های مقاومت یمن به طور محسوسی در عمق سرزمین‌های فلسطینی در حال افزایش بوده و سامانه های پدافندی اسراییلی بسیار ضعیف شده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است