مالزی و نیوزیلند حمله اسرائیل به قطر را محکوم کردند

چهارشنبه 19 شهريور 1404
09:15
مالزی و نیوزیلند حمله اسرائیل به قطر را محکوم کردند در ادامه واکنش های جهانی به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به قطر، مالزی و نیوزیلند نیز این اقدام را محکوم کردند.

العالم - آسیا

به گزارش الجزیره، وینستون پیترز وزیر امور خارجه نیوزیلند گفت که حملات اسرائیل به دوحه، حاکمیت قطر را نقض می‌کند، خطر تشدید تنش را به همراه دارد و تلاش‌های قطر و آمریکا برای پایان دادن به درگیری را تضعیف می‌کند.

وی در پیامی در رسانه اجتماعی نوشت: ما به آتش‌بس فوری، آزادی همه اسرا و دسترسی کامل بشردوستانه به غزه نیاز داریم.

پیترز افزود: خشونت باید متوقف شود.

وزارت امور خارجه مالزی نیز بیانیه‌ای صادر کرد و این حمله را به شدت محکوم کرد.

این وزارتخانه اعلام کرد: این حمله نقض آشکار حاکمیت قطر و نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل است.

در این بیانیه آمده است: چنین اقدامی تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است.

مالزی همچنین از شورای امنیت سازمان ملل خواست که اسرائیل را پاسخگو کند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: مالزی با دولت و مردم قطر ابراز همبستگی کامل می‌کند و بر حمایت بی‌دریغ خود از حاکمیت، امنیت و ثبات این کشور تاکید می‌کند.

ارتش رژیم صهیونیستی و سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) روز گذشته در بیانیه‌ای رسمی مسئولیت حمله هوایی به نشست سران جنبش حماس در دوحه را برعهده گرفتند.

این حمله در حالی صورت گرفت که رهبران حماس برای بررسی طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، درباره آتش‌بس در غزه گردهم آمده بودند.

وزارت امور خارجه قطر در واکنش به این حمله با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، اقدام رژیم صهیونیستی را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد این تجاوز تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر به شمار می‌رود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی