خبرنگاران فلسطینی حمله به روزنامه های یمنی را محکوم کردند

چهارشنبه 19 شهريور 1404
21:08
خبرنگاران فلسطینی حمله به روزنامه های یمنی را محکوم کردند انجمن خبرنگاران فلسطینی جنایت دشمن صهیونیستی در هدف قرار دادن روزنامه های ۲۶ سپتامبر و الیمن در صنعا که به شهادت و زخمی شدن تعدادی از خبرنگاران و غیرنظامیان یمنی انجامید را محکوم کرد.

العالم – فلسطین اشغالی

این انجمن با انتشار بیانیه ای افزود: این حمله ددمنشانه، جنایت جنگی علیه آزادی بیان و مطبوعات محسوب می‌شود و بخشی از شیوه اسراییلی برای خاموش کردن صداها، سرکوب واقعیت و پنهان کردن جنایاتش علیه مردم فلسطین و ملت های عربی است.

بیانیه ادامه داد: جنایات مستمر اسراییلی علیه روزنامه‌نگاران، نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی، سازمان‌های حقوق بشر و انجمن های روزنامه‌نگاران در سراسر جهان برای بازخواست این رژیم و متوقف ساختن حملات مکرر آن است.

انجمن با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی با اقدام علیه مطبوعات عربی می کوشد بر واقعیت و روایت صادقانه سردوش بگذارد شهادت خبرنگاران یمنی را صمیمانه به خانواده هایشان تسلیت گفت.

بیانیه از انجمن های روزنامه‌نگاران عرب و رسانه های عربی و بین‌المللی خواست اقدامات فوری و مؤثری را برای حمایت از روزنامه‌نگاران یمنی و فلسطینی انجام دهند و گام‌های عملی برای محافظت از روزنامه ‌نگاران و بازخواست دشمن صهیونیستی به خاطر جنایاتش بردارند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی