حمله موشکی یمن به اسرائیل پس از بمباران صنعا

حمله موشکی یمن به اسرائیل پس از بمباران صنعا
پنج‌شنبه 20 شهريور 1404 - 08:23

پس از حملات عصر دیروز رژیم صهیونیستی به صنعا، منابع عبری صبح امروز (پنجشنبه) از حمله موشکی نیروهای مسلح یمن به سرزمین های اشغالی خبر دادند.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش شبکه الجزیره قطر، منابع خبری عبری اعلام کردند که پس از رصد شلیک یک فروند موشک از یمن، سیستم‌های هشدار در مناطق النقب و وادی عربه در جنوب سرزمین های اشغالی فعال شد.

ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد که پس از رصد این موشک، آژیرهای هشدار در شهرک‌های شمال و جنوب النقب و وادی عربه به صدا درآمده و موفق به رهگیری و انهدام موشک پرتاب‌شده به سمت این مناطق شده است.

حمله موشکی امروز (پنجشنبه) یمن به سرزمین های اشغالی درحالی است که جنگنده های این رژیم عصر دیروز (چهارشنبه 19 شهریور ماه 1404) با حمله به صنعا، تعدادی مناطق غیرنظامی از جمله مخازن سوخت بیمارستان‌های این شهر و روزنامه های ۲۶ سپتامبر و الیمن را هدف قراردادند که بر اثر آن تعدادی از خبرنگاران، شهروندان و رهگذران به شهادت رسیده و زخمی شدند.
در همین زمینه وزارت بهداشت صنعا اعلام کرد که در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دو استان صنعا و الجوف یمن35 غیر نظامی به شهادت رسیده و 131 نفر مجروح شدند.

از سوی دیگر برخی منابع مدعی شدند که رژیم اسرائیل ۶ هدف متعلق به انصارالله یمن را مورد اصابت قرار داده است. رسانه های صهیونیستی نیز خاطرنشان کردند که این رژیم به چند پادگان، مجتمع ذخیره سوخت و بخش رسانه ای انصارالله حمله کرده است. برخی دیگر مدعی حمله به مقر فرماندهی کل انصارالله شدند.

پیش از این نیز طی بامداد چهارشنبه (19 شهریور ماه 1404) شبکه المسیره یمن بیانیه سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن را منتشر کرد که در آن آمده بود: نیروی موشکی نیروهای مسلح یمن، عملیات نظامی را با موشک بالستیک فراصوت از نوع «فلسطین-۲» برخوردار از چند کلاهک، علیه چندین هدف حساس در اطراف شهر قدس اشغالی اجرا کرد.

این عملیات ساعاتی بعد از حمله رژیم صهیونیستی به قطر صورت گرفت. رژیم صهیونیستی عصر سه شنبه (18 شهریور ماه 1404) با حمله هوایی به قطر محل برگزاری نشست رهبران حماس به ریاست خلیل الحیه در منطقه کاتارا که برای بررسی طرح پیشنهادی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گردهم آمده بودند، هدف قرار داد. با وجود انفجارهای شدید و ایجاد ستون‌های دود غلیظ در آسمان دوحه، تمام اعضای هیات حماس جان سالم به در بردند.
گفتنی است که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد چهارشنبه (22 اسفند ماه 1403) درحمایت از غزه و به دنبال نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی و اعمال مجدد محاصره اقتصادی و جلوگیری از ورود کمک های انسانی به فلسطینیان این منطقه،‌ از اجرای دوباره ممنوعیت تردد کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی توسط این کشور در دریاهای سرخ، عرب و تنگه باب‌المندب خبر داد. وی تاکید کرد: «این ممنوعیت تا باز شدن گذرگاه‌های نوار غزه و ورود مواد غذایی و دارویی به این باریکه [توسط رژیم صهیونیستی] ادامه خواهد داشت». این مقام نظامی یمن اعلام کرد: «هر کشتی اسرائیلی که بخواهد این ممنوعیت را زیر پا بگذارد، در منطقه عملیاتی اعلام شده هدف قرار خواهد گرفت».

نیروهای مسلح یمن همچنین درحمایت از فلسطینیان غزه در برابر جنگ نسل کشی رژیم صهیپونیستی، با حملات موشکی و پهپادی سرزمین های اشغالی را هدف قرار می دهند و اعلام کرده اند که این حملات تا توقف جنگ غزه و پایان محاصره آنان ادامه خواهد داشت.

پربیننده ترین خبرها